Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... mislim, tole nakupovanje z miško po internetu tudi ni mačji kašelj... sem Lovra malo pri Quelle-tu oblekla
... joj, sebe bi pa še mogla... je mama mamo oni dan nadrla, da se nič ne uredi in hodi okoli v starih cotah, pa se je hči malo zamislila... menda bo mama mamo in svojega vnuka peljala v šoping v kratkem...
me veseli, zdaj si pa privoščite kaj lepega, sproščujočega... razen gospe metuljčkove, ostale veste kaj mislim, ti gospa metuljček pa kar lepo počakaj do četrtka
...

... samo tole je pa meni tako dobro, to sem vedno pri stari mami jedla... kar čutim okus mmmm res mljask...
, potem je pa vzel moj telefon, kjer imam njuno sliko za ozadje in gledal ata na sliki
... v spalnici pa imava en mini TV (sem ga jaz s seboj prinesla), pa ne vem, če sploh še dela, ker odkar imava Lovra še ni bil prižgan...