|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:34:25
|
|
|
|
3jeMi
|
metuljckova ga. ... za lep obisk vrtca... hrana... ah, Lovro zadnje čase je res ene čudne kombinacije... makarone s pudingom... včeraj je jedel puranje čevapčiče, paradižnik in kruh, vse skupaj pa je še malo z jogurtom zalil, oni dan je za večerjo jedel kruh in čokolino... samo še čakam kdaj bo hotel jesti kumarice z evrokremom... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A potem ima pa ves čas bolniško? Kako pa na to v službi gledajo? Veš kaj, kaj pa če se z Lovrom do nas pripeljeta? Saj veš, midve se morava še spoznati. a1: na bolniški ja, 2. v 22-letni delovni dobi... prvič odkar je pri tej firmi... ah, direktorica je OK, saj itak nima kaj težit, če je človek v bolnici, pa še to se mi zdi, da je punca včasih malo "premehka" in bi lahko malo več zarobantila, ker se mi zdi, da jo nekateri kar malo izkoriščajo... itak je pa moj takoj za njo in jo vedno nadomešča, ko je ni... a2: a veš, da me je res imelo, da bi se v avto vsedla in šla... pa res kar k vam, pa sploh ne vem, zakaj k vam... a3: res je... ... aja, piši listek: mami vprašaj, če kaj rabi od Justa! ... za nov zobek... jej, pri nas je pa tudi končno 16. ven prilezel... almera... ... zgleda imajo morebitne težave tudi vikende frej... majuska... mislim, ej... na WC leti, kaj mu pa takega rečeš? populis... Lara za konkreten obrok... promet v mestu... al je škoda besed... čeprav ne smem več v avtu izgovarjati psovk (joj, sem iskala nadomestek za pi... saj veste kaj), ker ima Lovro pogosto zelo našpičena ušeska...
|
|
|