|
RE: Julijke 2008, 2. del 2.11.2009 8:56:02
|
|
|
|
3jeMi
|
bom takole... brez povezave... jutro, dame! najprej za se bolančke veliko veliko ... in šcpšc stran tegobe... ah, pa še polna luna je danes... a smo spet klele? ... ah, midva sva dobro spala, samo dete naše je začelo ponoči tankat vodo kot za šalo... po 2,5 dl vode spije... ... glih kar bom začela plenčke s šleparjem odvažat v smeti, toliko se potem nalula ... najin očka... ah, joj... ... ne vem... kdor jezika špara, kruha strada, je nam rekla medicinska sestra v porodnišnici, jaz pa zdaj svojemu možu v KC... bučman smotani ni upal za svečko rečt, da bi šel lahko na stranišče, sem mogla jaz , ej bi mu kar glavo odšraufala... skratka... kako čem danes komentirat... citirat, al' kako... bom probala al'kako... konf. št.... jah, kar 86... naša grinta dolga še sem in tja nas spravi kaj s št. 80, ponavadi od H&M, drugače pa kar 86... ... še malo pa bo moral it kaj služit, da ga bomo lahko oblekli ... ne ne, saj je priden zelo, full pomaga pri vseh opravilih... neboglasnica... zimska je že napisala, da ne verjame v alternativno zdravljenje ... ... jaz sem pa gledala kraljico Latifo na Zadnjih počitnicah... HD... meni je ratan všeč, samo kaj ko pri njem vidim samo prah med tistimi luknjicami... čauči.... zdaj pa res letim...
|
|
|