Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
, tko da mora met vedno nekaj zanimivega v rokici, ker drugač je misija nemogoče, da bi jo privil. Sem pa tudi jaz čezdalje bolj zmatrana od vsega, jesti mi tudi noče, če je ne motiviram zraven.
čez 3 tedne praznovala svoj 1. rojstni dan. Šele zdaj, ob svojih otrocih res vidiš kako čas beži.
... najrajš bi samo Nežine prijateljčke povabila pa njihove starše, sam kaj ko znajo kaki ki so še brez otrok potem čukasto gledat (dedke in babice pa na drug dan) ... aj aj aj ... zarad tega je pa fino imet rojstni dan poleti pa piknik narediš in te boli glede prostora ... Kako mislite to ve speljat?
. Kakšne oblike tort boste pa imele. Jaz ko sem naročevala torto za krst, sem še zraven malo pogledala za rojstne dneve, pa se mi ni nobena dopadla.
...to pomeni da se bliža služba.
.
jih gre popoldne zamenat ful bi rada šla s tamalo vn da vidim kako bo reagirala sam še vedno pada tko da bomo še mal počakal