Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,v septembru sem bila prvič v neplodnosti,opravilaUZ,bris in potem še isti mesec HSG,vse v redu.
. 
. A ima katera podobno izkušnjo?
dobila en teden prezgodaj, pa se je potem čez en teden še
no, pa pišem tukaj, k vidim, da imamo dokaj podobne težave. Meni se je pa ta mesec, že pred ovulacijo pojavil temno rjav izcedek, ki je trajal 4 dni, no po ovulaciji, en teden kasneje, sm mela pa čist nežno roza izcedek, ampak sam 1x, no zj se mi je pa spet pojavil isti rjav izcedek... traja že 4 dni.
Ne vem kaj naj naredim. Ginekologa mam pa komaj čez 2 meseca! Ma moje telo kr neki proizvaja
sam nč kar bi jokal čez 9 mescev
!!!
.
.
.
. In glej ga zlomka, že nekako v času ovulacije krvavitev, kar močna, ampak samo en dan. Skoz neki izcedki ... pa že prej enkrat po spolnem odnosu krvavitev. Pa skoz me neki boli trebuh (jajčniki al maternica, ne vem). Pa sluzi, beli tokovi .... hm. Ne vem, a zato, ker nisem več na tabletkah, da je vse skupaj mal zmešano
, al kaj, al bo zdej