|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:43:44
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Iščem, iščem ene skibucke za Ano, še od Sare namreč, pa jih kar ne najdem, spet smo jih nekam "pospravili". Bo, saj bo, do zime bo. user posted image user posted image jz pa BC bone v vrednosti 100 €, al jih ne najdem in ne najdem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sranje... Preveč si pospravljala te dni... Jaz moram včasih kakšno reč trikrat okrog obrnit, preden najdem. Mi kar ne da in ne da miru, pa brskam, kopljem in na koncu čez teden dni najdem. Si jih mogoče že zapravila? Drugače pa sem jaz ugotovila kje so skibucke, sem jih že naprej dala, Ani smo pa kar Alpinine gojzarje kupili. Zdaj pa res NOČKA ja, zgleda. edina stvar, ki je še nisem pospravila, so papirji. ampak sem 2x zele na hitr okrog obrnila in nisem videla paketka. zapravila jih nisem, ker sem jih dobila dober mesec nazaj. vem, kdaj sem jih s seboj vlačila in v kateri torbi, zdaj pa jih ni, kupila pa vem, da nisem nič, ker sem potem v Kanzu zapravila premoženje. te BC sem pa prav šparala za zimsko kolekcijo, da ji kupim kombinezon in podobno... ne vem al bi se jokala ali bi znorela od jeze. oboje najbrž. prav res me je tole vrglo iz tira. da te potolažim...da obstajajo še bolj šlampasti ljudje kar se tega tiče,,,midva sva pomotoma vrgla v smeti 600 E, ki jih je ana dobila ob rojstvu od žlahte...sva mela v eni kuverti in pozabla nanje...se lotla pospravljat in je vse šlo...še sedaj mi adrenalin naraste ko pomislim na to .grrrrrrrrrr
|
|
|