Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zvedla komaj pri 4 mesecih
Najprej je blo malo nenavadno, ampak so sprejeli, malo so bli začudeni, ker si niso mislila, da sploh imam željo do česa takega, pa mama je ugotovla, da bo zelo mlada babica (ima 40 let, moja babica pa 60, tak da smo res mladi
No, in zdaj je Zala itak center vesolja za moje starše
12.12.2009.
ampak kukr sm že rekla hvalabogu mam tko dobrga fanta in njegovo mamo k mi stojita ob strani in se res dobr razumemo. Js tud ne dam nč na druge in kar se govori kr za svojo srečo ne rabm takih k mi hočjo slabo in so hinavski. V tem obdobju odkar sm noseča sm spoznala taprave kolege in tud starše kok jim js pomenm. Zmer sm bla dobra učenka v šoli, nikol delala piz*****, ampak oni še zmer slabo misljo o men. Na srečo sm dala to čez in vse skupi prebolela kr mi je zdj pomembna sm moja pikica k bo hmal pršla med nas.
, nekak me je fant najprej navdušu za otroka, da bi ga mela, da bi bla mlada očka pa mami. Na srečo sm maturirala in mislm it kasnej še neki naprej, da bom lažje službo dobila, čeprov so zdj tko čudni časi glede zaposlitev.
PRIČAKUJEMO
sorry!