|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 20:14:47
|
|
|
|
Majuska
|
'čer julijke, danes so mi pa v banki živce kravžljali ... To je cela kolobocija. Že septembra sem urejala nov račun zame, pa so moje papirje očitno založili oz. pozabili name, vmes sem enkrat zastonj prišla in so mi rekli, da me bodo poklicali za nadaljne stvari. Od tega je mesec in pol, v torek pa me kličejo, zakaj še nimam plače gor. Ja zakaj neki, zato ker bi me oni najprej morali poklicati s tem da se tako čudno izražajo, da so mi z nekimi čudnimi informacijah dvigovali pritisk. Skratka, končno imam urejene stvari ... je moral Aleksander dlje počakati pri babi, da ga nisem v dežju vlačila sem in tja. Jutri moram biti pa že pred 7h v službi ... neko uvajanje imam, vraga, sploh se jim ne da dopovedati, da ob taki uri ne morem priti. Očitno jim ne gre skupaj, kako lahko živimo s samo enim avtom, ko pa imamo otroka. Tako da grem z busom, fanta pa štartata kasneje. Too much! Saj ni bil slab dan, samo nervirali so me mal Populis, to pa sploh ni fajn s tisto gripo ... upajmo, da boste tole preskočili tati naj pa čimprej ozdravi! 3jeVi, kaj se pa pri vas dogaja? Kar naenkrat spet vročina? Almera, ne moreš brez nas, a ne? Fouš sem ti samo toliko, kolikor moram pač prenašati dež in mokre ceste. Sicer pa ti privoščim iz dna srca mirjam, ti pa pazi nase in na dete evo še žehto operem, potlej pa spat
|