|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 10:35:59
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Kaj sem povedala, da začnem delat po novem letu. s 1.1.2010! V programu Javnih del in po vsej verjetnosti v vrtcu. In to v našem domačem, sicer ne v tisti skupini, kjer bo Lan, ampak na drugem oddelku, ki je v šoli. Morda pa bom morala kdaj tudi nadomeščati tam, kjer bo Lan. Bom kot neka deklica za vse (razdeljevanje hrane, spremstvo otrok, ko gredo ven, oblačenje), najprej bom morala urediti šolski arhiv, ki ga baje niso že od pamtiveka. Najprej nisem bila navdušena, ker sem želela v javna dela na občino, a jih verjetno ne bodo imeli letos. Predvsem da mi bo moja mama nadrejena mi ne diši, ne bi rada, da me drugi po strani gledajo. A služba je le služba, izkušnje bom pridobila, plača je pa tudi solidna za 6-urni delavnik, delovni čas od 7.30 do 13.30 je super, delovna doba teče polna. Je pa to za dobo enega leta. Kaj pravite? čestitam, flower... glede mame v službi... jaz sem jo imela tudi v bližini, sicer ne kot nadrejene, ampak sva vsak dan sodelovali... ne obremenjuj se preveč z drugimi kaj bodo rekli, ker boš tam kot deklica za vse, ne pa kot afenguncen gor in dol po hodnikih... delaj svoje delo, če ima pa kdo težave pa skozi eno uho not in drugo ven...
|
|
|