Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:08:36
|
|
|
|
mate0ja
|
Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne .
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka u, kolko ste čvekale. Sem prebrala eno stran, pa vmes 2 novi Kaj se dogaja? Zakaj ste vse tukaj? Ti si pa v zasedi,da stran obrneš, ne?
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:09:51
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka u, kolko ste čvekale. Sem prebrala eno stran, pa vmes 2 novi Kaj se dogaja? Zakaj ste vse tukaj? Ti si pa v zasedi,da stran obrneš, ne? haha. Prepozno. Torekt jaz triumfiram.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . Opa. Sej moj tud kdaj pa kdaj kej pospravi. Ko bomo pa v hiši bo on pa zunaj, jaz pa notri. Je pač tako, da ko delam vikende, je treba tud kej pospravt, ko me ni. Sem kar zadovolna, čeprav se v večini kar že v petek ponavadi potrudim, pa vse postorim, kar je treba.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, desna stran je po dolgem času junijska.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:12:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pripravite se: SLOVENKA BO OKUPIRALA JUNIJSKO STRAN. Dons ji ne gre Bo zgleda sam zadnje poste pokomentirala, ko jo tko opravljamo. Didli, zakaj v moji prisotnosti o meni govoriš v tretji osebi?????? Nekaj sem iskala vmes... ta lizbonska pogodba me matra zdaj
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:13:29
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla jih je včasih treba tud mal pohval. Sam previdno, da jim ego ne uide izpod nadzora.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:13:39
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše????
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, danes te imamo na zobeh očitno. Joke no. Pust zdej tisto lizbonsko pa se pejt pakirat za plavanje.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:15:19
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla jih je včasih treba tud mal pohval. Sam previdno, da jim ego ne uide izpod nadzora. pa spet.... kaj piše???? a ostale to znate prebrat ???
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše????
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:00
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? petek je, pa si lahko tud kako bolj nepremišljeno spustim.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Polma, sem bla glih na tem, da kliknem tisto o kolesu, pa vidim, da ti piše, da nimaš podpisa.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? petek je, pa si lahko tud kako bolj nepremišljeno spustim. Pri nas pa še mal sneg naletava.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? HAHAHAHAHAHAHAAH
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, desna stran je po dolgem času junijska. Res, je, ja. Saj se tudi jaz čudim, zakaj temu tako...
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se pa zdej ti Kleo nekej zmišljuješ z avatarjem.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:00
|
|
|
|
polma
|
Kraljice, hvala vam, polepšale ste mi dan in me spomnile na jesen pred dvema letoma!!!! Pa-pa!!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, desna stran je po dolgem času junijska. Res, je, ja. Saj se tudi jaz čudim, zakaj temu tako... Nismo noseče, pa nas vseeno mal hormoni jebejo.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja /quote] Pri nas pa še mal sneg naletava. VAU, A RESSSSS?
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZadnji šolski danZadnji šolski dan ni le konec ocen in domačih nalog, ampak tudi začetek poletnih dogodivščin. Preverite 10 preprostih id...
Bosi koraki za zdrav razvoj?Ali je za malčka bolje hoditi bos, nositi bosonogo obutev ali klasične čevlje? Strokovnjaki poudarjajo, da način hoje po...
Zadnje s foruma
imeni za dvojčkaAnerinaKatera kombinacija vam je najbolj všeč?Nejc in Nace (
23%)

Vid in Gal (
49%)

Nejc in Gal (
28%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!