Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:08:36
|
|
|
|
mate0ja
|
Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne .
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka u, kolko ste čvekale. Sem prebrala eno stran, pa vmes 2 novi Kaj se dogaja? Zakaj ste vse tukaj? Ti si pa v zasedi,da stran obrneš, ne?
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:09:51
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka u, kolko ste čvekale. Sem prebrala eno stran, pa vmes 2 novi Kaj se dogaja? Zakaj ste vse tukaj? Ti si pa v zasedi,da stran obrneš, ne? haha. Prepozno. Torekt jaz triumfiram.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . Opa. Sej moj tud kdaj pa kdaj kej pospravi. Ko bomo pa v hiši bo on pa zunaj, jaz pa notri. Je pač tako, da ko delam vikende, je treba tud kej pospravt, ko me ni. Sem kar zadovolna, čeprav se v večini kar že v petek ponavadi potrudim, pa vse postorim, kar je treba.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, desna stran je po dolgem času junijska.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:12:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pripravite se: SLOVENKA BO OKUPIRALA JUNIJSKO STRAN. Dons ji ne gre Bo zgleda sam zadnje poste pokomentirala, ko jo tko opravljamo. Didli, zakaj v moji prisotnosti o meni govoriš v tretji osebi?????? Nekaj sem iskala vmes... ta lizbonska pogodba me matra zdaj
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:13:29
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla jih je včasih treba tud mal pohval. Sam previdno, da jim ego ne uide izpod nadzora.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:13:39
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše????
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, danes te imamo na zobeh očitno. Joke no. Pust zdej tisto lizbonsko pa se pejt pakirat za plavanje.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:15:19
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . kaj ga zdej vn vlecec...kar si rekla,si rekla jih je včasih treba tud mal pohval. Sam previdno, da jim ego ne uide izpod nadzora. pa spet.... kaj piše???? a ostale to znate prebrat ???
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše????
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:00
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? petek je, pa si lahko tud kako bolj nepremišljeno spustim.
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Polma, sem bla glih na tem, da kliknem tisto o kolesu, pa vidim, da ti piše, da nimaš podpisa.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? petek je, pa si lahko tud kako bolj nepremišljeno spustim. Pri nas pa še mal sneg naletava.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Da ne bom mojga samo kritizirala, je pa vedno on tisti, ki sesa in tla pomiva. Jest sovražim metlo pa za mokro krpo so moje rokice preveč nežne . ne znam prebrat tega posta kaj to piše???? HAHAHAHAHAHAHAAH
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, desna stran je po dolgem času junijska. Res, je, ja. Saj se tudi jaz čudim, zakaj temu tako...
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se pa zdej ti Kleo nekej zmišljuješ z avatarjem.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:00
|
|
|
|
polma
|
Kraljice, hvala vam, polepšale ste mi dan in me spomnile na jesen pred dvema letoma!!!! Pa-pa!!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, desna stran je po dolgem času junijska. Res, je, ja. Saj se tudi jaz čudim, zakaj temu tako... Nismo noseče, pa nas vseeno mal hormoni jebejo.
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.11.2009 14:18:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja /quote] Pri nas pa še mal sneg naletava. VAU, A RESSSSS?
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj so današnji otroci vse bolj tesnobni?Razvojni psiholog dr. Gordon Neufeld opozarja, da so številne stiske otrok povezane z izgubo globokih odnosov z odraslim...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)

ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!