Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

al
? Bravo
" ... vis, da nam manjka Jjasna detektivka
. Mam dolgo lajtngo.
Ne vem, al pa če se bo še kaj drugega spomnila. Gleda kataloge in bi kar vsak dan kaj drugega imela
, ampak na srečo se potem še eno urco premetava med nama. Popoldanski spanec pa je še vedno 2 urni
. Ja, buši se že kaže (sicer sem 4 kile shujšala, ker tale otrok ni čist še dojel, da hujšala bi PO nosečnosti in ne med njo, ampak dober
) - a je katera tako dobra in mi vzame v Italiji Narhinel+dodatne nastavke (pa pošlje, seveda)? Ne, naše dete še ne zna pihat pa smo zdej porabili zadnji nastavek. No, lahko me pa tud kaka Ljubljančanka razsvetli in pove, če to pri nas že kje imajo - hvala!
Sem pa tja se spomnita nanjo. Rajši zložite posodice (krožničke, žlice, skodelice,... ) na mizo in potem tam pripravljata jedi in jih jesta,.... Mogoče bi res kupila kak manjši štedilnik in posodice
ti zelim
A ves, dami je iphone crknu
Ga zaenkrat se poskusajo popravit, ampak se niso imeli tazga primera. Ce crkne do konca sploh nocem razmisljat, ker je nov toook bedno drag