|
RE: Julijke 2008, 2. del 9.11.2009 18:52:24
|
|
|
|
glugluglu
|
Meni je pa tole res čudno, najprej inigo potem naša family, potem HD, očitno nekaj virtualnega razsaja , drugače pa je danes pri Marku v šoli manjkalo 7 učencev (dobro, da smo odpovedali RD, da nismo mi kaj krivi ), baje res neka taka viroza razsaja po SLO. No jaz močno upam, da bomo ok sedaj naslednje dni, moram iti v lekarno za Tiana po tiste krepkejše zadeve za krepitev imunskega sistema, ki ste jih omenjale, imam malo gužve v službi sedaj pred novim letom bo akcija na veliko, je toliko stvari z rokom do 31.12. , ja lep datum, ni kaj pa mi sploh ne pašejo te bolniške. Drugače pa mene nekaj na kašelj sili, upam , da bo ok. Neboglasnica za pridno Saro, jutri imamo tudi pri nas govorilne ure za Nino in Marka. HD, za enake reakcije sem jaz zvedela od sosede, ki dela v zdravstvu metuljcica, tisto od Nicole Kidman je Quinny Buzz. Majuska, si ti enkrat omenjala enega proktologa, ki NI Košorok oz. NI tista njegova firma in si rekla, da je fajn? Če imam prav mi lahko prosim poveš kdo je to? Tile v Iatrosu se malo hecajo z napotnico čakaš skoraj 4 mesece, brez napotnice pa že konec novembra, , to naše zdravstvo je res čist mim glede tega.
|
|
|