Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testiranje za alergije na PK LJ 10.11.2009 14:03:16
|
|
|
|
ledenaa
|
odvisno Včasih čakaš 1 mesec.včasih čakaš 2 meseca in več.Plus še kaj moraš čakati na tisti datum testiranja,ki pa verjetno ni tako kmalu Samo po pošti ali osebno,da jim daš napotnico
|
|
|
|
RE: Testiranje za alergije na PK LJ 10.11.2009 21:23:42
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Uf, mi smo kar čakali. Kak mesec po moje. To je bilo nekje junija, naročeni smo bili pa 21. 10. Ampak na kliniki pa laufa vse BP. Lahko samo pohvalim.
|
|
RE: Testiranje za alergije na PK LJ 10.11.2009 21:29:21
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Uf, mi smo kar čakali. Kak mesec po moje. To je bilo nekje junija, naročeni smo bili pa 21. 10. Ampak na kliniki pa laufa vse BP. Lahko samo pohvalim. za zjokat je to cakanje in cakalne vrste.. skoda,da nisem prosila P,da napise na napotnico "nujno". ZT - kako pa poteka testiranje?
|
|
RE: Testiranje za alergije na PK LJ 10.11.2009 21:41:09
|
|
|
|
ledenaa
|
Tinaja če ima otrok hude težave pošlji napotnico in jih potem pokliči ter objasni So zelo razumevajoči,tako da ni problema ;) kako poteka imaš tukaj že napisano,drugače pa dajo živilo v obliki tekočine na roko ,piknejo in čakaš 10 min,vmes pa še kri daš. Kožne izveš takoj,za krvne pa speti čakaš tudi po več mesecev
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.