|
RE: Julijke 2008, 2. del 10.11.2009 21:38:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa hvala glu! ja tudi luka je to miganje z glavo večkrat počel, kot da bi delal nene in to tako kot da se afna, tako da sva z mojim pomislila, da se heca. ma se mi zdi, da je vse kar videvam možnost tisoč drugih stvari, naključij, hecanja itd, samo ker je najmanj 2x obrnil oči okoli, je to ena taka stvar, ki bom bolj mirna, če ga pregledajo. je pa definitivno to stvar za katero ful težko rečeš, al res vidiš, kar vidiš, ker so toliko stari, da se lahko samo pačijo. zdaj ga bolj gledam in je recimo včeraj med igranjem spustil iz rok ladjico, oči je izbuljil in se zastrmel v eno točko, ko sem mu mahala pred očmi pa ni niti trznil, dokler se ni zbrihtal in se normalno igral naprej... to lahko pomeni napad, čisto navadno afnanje ali pa da se je pač zamislil jah, res bi blo fino, če bi že znali govorit odkimava tud naša - kar tko, z nule, mal za foro tole z očmi - si videla zdaj torej, a ne? pokliči P in vprašaj magar posnemi in ij pokaži - čeprav je najbrž ful težko, da glih zadaneš tisti moment ja, k bi nam vse lepo razložil, bi blo pa res super
|