Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:11:13
|
|
|
|
gigi1
|
No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš).
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:12:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis si kar blizu, čeprav se bo Žižet bunila z vsem štirimi ne je verjeti, lažna skromnost pač A si ti mene že kdaj vidla? Spljoh? vidla, vidla saj nosim očala Bolj poretko jih nosiš zadnje čase
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:17:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš). to bom pa jutr prečekirala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:19:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš).
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:24:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš). to bom pa jutr prečekirala pa sej si me že videla sicer ne zgoraj brez, to čast boš imela jutri, ko se bova v tisti halji okoli sprehajali
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:27:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš). to bom pa jutr prečekirala Boš rešpetlin rabla, da me boš pri Rešu vidla sej vem, da si Mišmišo mislila. Če bo pozabla spalno srajco, ji v tisti tavelki bolnišnični zna res še kej ven zbežat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:29:07
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš). to bom pa jutr prečekirala pa sej si me že videla sicer ne zgoraj brez, to čast boš imela jutri, ko se bova v tisti halji okoli sprehajali ...jest sem gledala v učke...maš ful lepe barve zdej k si rekla haljo...razmišljam da svoje sploh ne bi vzela, sej jih imajo tam dosti...da ne nosim krame s sabo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:31:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, moje niso tolk velke , so pa tolk razposajene (pšt...med nami tolk velke ma Mišmiš). to bom pa jutr prečekirala pa sej si me že videla sicer ne zgoraj brez, to čast boš imela jutri, ko se bova v tisti halji okoli sprehajali ...jest sem gledala v učke...maš ful lepe barve zdej k si rekla haljo...razmišljam da svoje sploh ne bi vzela, sej jih imajo tam dosti...da ne nosim krame s sabo No zdej je pa meni nerodno , še nihče ni pohvalil mojo lepo bravo učk halje pa ne rabiš seboj za punkcijo zihr jih bo še dosti, za ET pa nikoli ne veš. Ali pa jo pusti v avtu in če bo panika, enostavno pošlješ svojega ponjo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:32:39
|
|
|
|
gigi1
|
Tanja ne priporočam, da greš tja brez halje. Jih včasih zmanjka. Ko so mene poslali brez opozorila na punkcijo ciste, jih ni bilo. Sem dobila sam tisto preveliko spalno srajco in so mi balkončki ven popadal. Zebl me je k cucka, pa še škornje sem imela obute . Jaooo je bil prizor tam na hodniku
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:35:53
|
|
|
|
miska73
|
Sam na hitr... Ena stara stimulacija za eno posebej super pupo... Če seveda še pali na tole ritko ;-)
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:36:11
|
|
|
|
gigi1
|
Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:36:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja ne priporočam, da greš tja brez halje. Jih včasih zmanjka. Ko so mene poslali brez opozorila na punkcijo ciste, jih ni bilo. Sem dobila sam tisto preveliko spalno srajco in so mi balkončki ven popadal. Zebl me je k cucka, pa še škornje sem imela obute . Jaooo je bil prizor tam na hodniku ja, je Žižet prijahala na punkcijo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:37:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sam na hitr... Ena stara stimulacija za eno posebej super pupo... Če seveda še pali na tole ritko ;-) Podganca moooja. Lav ju bejba
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:37:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:39:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:39:31
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja ne priporočam, da greš tja brez halje. Jih včasih zmanjka. Ko so mene poslali brez opozorila na punkcijo ciste, jih ni bilo. Sem dobila sam tisto preveliko spalno srajco in so mi balkončki ven popadal. Zebl me je k cucka, pa še škornje sem imela obute . Jaooo je bil prizor tam na hodniku ja, je Žižet prijahala na punkcijo šit..da me ne bo kdo slišal kako se režim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:41:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala to pa ne, pri meni izkušnje štejejo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:45:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala to pa ne, pri meni izkušnje štejejo Sem že mislila, da je
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:47:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala to pa ne, pri meni izkušnje štejejo Sem že mislila, da je nikakor ne, a ti tako čutiš??? a mi hočeš zlomiti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:47:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja ne priporočam, da greš tja brez halje. Jih včasih zmanjka. Ko so mene poslali brez opozorila na punkcijo ciste, jih ni bilo. Sem dobila sam tisto preveliko spalno srajco in so mi balkončki ven popadal. Zebl me je k cucka, pa še škornje sem imela obute . Jaooo je bil prizor tam na hodniku ja, je Žižet prijahala na punkcijo šit..da me ne bo kdo slišal kako se režim Ja v službi zna glasen smeh mal čudn zgledat. Si bo še kdo kej mislu
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.11.2009 13:54:38 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:49:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala to pa ne, pri meni izkušnje štejejo Sem že mislila, da je nikakor ne, a ti tako čutiš??? a mi hočeš zlomiti Neeeeeee! Le kako bi jaz to mojemu Mišmišu nardila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:52:42
|
|
|
|
mismis
|
Uf, še dobro, me je kar malo stisnilo pri jaz pa toliko enega dela in energije vložila v zapeljevanje tebe, le glej da to ni bilo vse zaman tudi jaz mam tebe
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 13:53:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si jo tolk lepo gledala k mene? No, zdej sem pa užaljena nikakor ne, tebe vedno gledam najlepšejše, mogoče sam še dr. D-ja tkole (ker je žal moj Butler predaleč) Dr. Dja še prenesem...ampak tole ...sem se že ustrašla, da me boš za mlajšo zamenjala to pa ne, pri meni izkušnje štejejo Sem že mislila, da je nikakor ne, a ti tako čutiš??? a mi hočeš zlomiti Neeeeeee! Le kako bi jaz to mojemu Mišmišu nardila Bom jaz jutri namesto tebe
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:17:08
|
|
|
|
lana70
|
Petek, 13.11. Kiwi - UZ Žiži - UZ Klavirka - UZ S* - UZ mismis - punkcija Tanja_Jes - punkcija madona, jutri bo pa akcije držim pesti!!!! Pa naj bo punkcija čim manj boleča!! In veliko bonbončkov!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:17:16
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi hvala. Mismis, klical so me 2 dni po punkciji. Ti se pa merki, da ne bo kej narobe, čeprav malo hiperce bo sam pripomoglo k pozitivnemu rezultatu. Tanja, a si že v nizkem štartu? Joj punce, men se pa tko spi, skor cel dopoldan sem prespala, kar sem bila pa v budnem stanju, se mi je pa vrtel. Zdej se mal vračam v najstniška leta, ko se mi je vrtel zarad alkota.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.