Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!

.
. Ehhh....
... men je tako hudo ... gremo zdajle po mojo tamalo, ki je čist preč ... s Humarjem smo bili sosedi in z njegovo hčerko sta ful dobri prijateljici, pa z njimi je skup na morje hodila in to zdaj je pa zvedla novico, pa sama doma, ker ati pa mami sta tut v Nepalu ... joj joj joj ... kaj mu je bilo tega treba ... no on bo zdej vsaj za vedno tam, kjer je rad ... žal mi je predvsem njegovih dveh otrok ...
zdaj spi, jaz pa si grem hitro glavo oprat in sfenat. Malička je prehlajena in spimo katastrofalno malo
! upam, da prehladi hitro minejo.
Da ga ne vidi in naj se odločim sama, če ga je vredno priti pokazat! Popokam dete in k dr. Tam pa 10 bolanih otrok. Nič, gremo domov. Pa čakat. Temperature več nima, HB. Sem pa malo pobrskala po netu in pravijo,da lahko te pikice nastanejo zaradi vročina in virusov. A ima mogoče katera izkušnje s tem? Pliz!?
. Pa menda nitreba k dr, ker je takoali tako virusno?