|
RE: Julijke 2008, 2. del 16.11.2009 21:27:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** mirjam, še 26 days to go ... uou! zdaj sem že v tej fazi, da petkrat na dan rečem da bi kar rodila rada...sem kot nasedli kit...nč ne morem mala se trudi zaspat, se ji je danes dogajalo na polno, je imela obiske (hja tak je to...včasih so naši k meni hodili na obisk, zdaj pa k njej )... metuljček - uau kakšni laski pa po kom ima anja take kodre??? Hi, hi, boš vidla, kolk hitro bo to tukaj - tik-tak ... imaš zdaj že bolj pogosto preglede, a ne? Kdaj te čaka naslednji? Torbo za v porodnišnico imaš ready? Je v njej kaj manj kot prvič? Kam bo šla Ana med "velikim pokom"? Boš rodila v Postojni? Mal poročaj, please. Že počasi, počasi navijamo ... kolk decembrk pa že ziba? Kaj čvekaš pri njih? Fensi-šmensi, je imela MALA obiske, ne mami - kolk se to super sliš. Časi se spreminjajo, indeed Ej, tak kodrček je, da samo gledaš. Ko pa ima skakalni maraton in mal zašvicne, se ji pa še bolj skodrajo. Ko bi jo videla danes popoldne - koder pri kodru - noro! In iz vrtca je spet prišla z novo frizurco - tokrat je imela en čopek na vrhu glave - kot mali kužek je bila Tak cutie pie, da te kar stisne pri srcu. Moj je bil kodrolasec kot baby, jaz pa tud (sem bla totalno blond in skodrana) ... potem je to mal minilo, imava rahlo valovite (čeprav pri mojem se to ne vidi več, k ima tko na kratko postrižene, pa tud gostota je že mal slabša ) & rjave. Sem pa opazila (mislim, da sem že enkrat omenila), da so mi po porodu precej potemnili lasje ---> še kateri? He, he, še ene 2x rodim, pa bom črnolaska
|