Čmrlika
|
Hojla! najprej hvala za pestike , je pomagalo! Včeraj sva dale kri, sem nesla izvid samo sestri da ga da v kartoteko in danes klicala tajino pediatrinjo.sva se tako zmenili, če bo tale crp padel, da jo samo pokličem in bo povedala kako in kaj...da naj male ne gnjabim po prepolnih čakalnicah, pa vozim k njej, če bo dobro funkcionirala..kar je! torej sem jo zjutraj poklicala, povedala, me je pomirla, da to sicer še ni vredu,ampak da smo na super poti, in naj lepo uživava naprej, da bo ok...je rekla da bo še pogledala podrobno izvid, in da če bo karkoli še takega, da me pokliče nazaj , drugače pa naj živiva v miru naprej in me ni, torej sem pomirjena! pa ful vesela, da imamo tako P ...je ženska je taprava res... no, zdaj pa samo upam, da tole kar se kuha pri meni, ne položi mene ona sestra pa je včeraj kr vztrajala da morva se it pokazat, pa kaj si mislim jaz zdaj ,da bo ona meni stae izvide dajala, pa kdo mi je to rekel...grrr.sem jo malo bolj z visokim tonom obdelala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|