|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pridobljeni (izgubljeni) kilogrami
17.3.2010 13:55:13   
AnciM
Pa si poklicala G? Zatekanje konec nosečnosti je lahko hudo nevarno

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pridobljeni (izgubljeni) kilogrami
17.3.2010 15:41:32   
manna
Pojdi do G naj ti malo zmerijo pritisk in preverijo zadeve. Če je pa vse v redu, potem pa pač nimaš kaj, ta voda pa bo splahnela s tebe še isti teden ko boš rodila.
Moja kolegica je bila tudi taka - dva tedna preden je rodila sva se srečali in jo sploh nisem prepoznala, nos je imela tako širok da jo ni blo za spoznat. Pa cela je bila v obraz ful drugačna, vsa otekla, čudna. Potem je pa rodila zdravega fantka in 3 tedne po porodu je zgledala super, suha, nič otekla, skratka ful lepa mamica. Jaz pa recimo nisem bila skoraj nič otekla, tako da moji nabrani kilogrami so bili dejansko špehec...ki ga še vedno nosim s sabo...

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: pridobljeni (izgubljeni) kilogrami
17.3.2010 18:39:40   
mamyca
Ju3 mamo pregled, prvi CTG. bistvu sem že pomislila Na preeklamsijo, pa sta pritisk in voda ok, tako , da je rekla, da vse poteka normalno. Upajmo, da je to samo voda in da bo ob porodu šla.. Ja, Manna.. Moj noosuser posted image .. Resnično za zjokat. Drugače delam v vrtcu in sem že od januarja doma, pa me marsikdo več sploh ne prepozna. Ravno danes se mi je to zgodilo na sprehodu. Sem pa ravno prišla iz šole za starše in pravi fizioterapevtka, ko je videla noge, gležnje in slišala situacijo, da naj si pomagam z easy vajami za noge in roke in pa s počitkom, namreč od pritiskanja vode imam tudi boleče in mravljinčaste roke in prste. Skratka upam, da bo še nekako za zdržat kak tedn in bo potem bolšeuser posted image .. Bi bila presrečna!!
Hvala za nasvet in tolažbo z odgovorom na moje težave.!!!user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?