Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:17:53
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsiii a spet si muffine pekla =) mmmm njamiii dobri so bli , zakaj pa glasilke?? kaj si se pa drla? al si komu podoknico pela v 53. nadstropje (pa si mogla bl na glas pet)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:18:12
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 10:35:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:15:34
|
|
|
|
pikicao.
|
se* jz ne piti kave jz piti zeleni caj... tko d mene si avtomatsko vn izlocla aaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:33:19
|
|
|
|
Kliki
|
Dan! Bom pa jast tole kavo spila. Kako ste kaj. Jast sem ful dobre volje saj se hudobnica poslavlja in bova lahko spet . Lep sončni pozdrav
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 11:46:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se* jz ne piti kave jz piti zeleni caj... tko d mene si avtomatsko vn izlocla aaaaaaa A zdaj si boš še zbirala? Ekola - jasminov zelen čaj - ta najboljš na svejti!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:13:24
|
|
|
|
pikicao.
|
a-a najboljsi je pravi zeleni caj brez dodatkov tko d se* ponovi vajo kliki... gremo pol slonckat opa cupa... bo tvoj spet srecen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:28:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a-a najboljsi je pravi zeleni caj brez dodatkov tko d se* ponovi vajo kliki... gremo pol slonckat opa cupa... bo tvoj spet srecen Eh, to ti tak praviš, ko si še mlada ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:39:36
|
|
|
|
pikicao.
|
hahaha akhm.... hocem pravi caj....ueeeeuuueeee uueeeuuuee aja pa DÖDÖLEEEEEEEE kar se pa o mladosti tice.... a mi hoces kej povedat s tem? a a a a? a te zacnem onikati? kaj bodo pa Se* danes poceli? kmot te onikam se rajs pa OJNKAM ojnk ojnk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 12:42:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao, mi ta ojnk, ojnk ne gre z glave Ja, komout me lejko onikaš. Mislim, še sugerirat sem ti mogla Nč ne bo s ta pravim čajem - jok je izsiljevanje, na to pa moja visokost ne pada
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 13:15:47
|
|
|
|
pikicao.
|
a ne pada na jok?? cccc na kaj pa pada (hahaha) ne bom napisala d me ne bodo cenzurirali sam rezultat na tvoje "padanje" je tvoj otrocicek hahahahaha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 13:50:36
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi kje je kaj nasa vodica?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:07:46
|
|
|
|
sonček33
|
Koke ste , se vam narežim vsakič sproti. Tudi jaz pogrešam aquo. Naše dete je pa danes naredilo 10 korakov. Me je skor na rito ruknilo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:07:46
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pujsi kje je kaj nasa vodica? nasa vodica je pa zasedenaaa... ma toooook stvari d sam 2-3 minute na dan spi vas vseee lepo pozdravlja in posilja osvezujoce kapljice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 14:22:30
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pujsi kje je kaj nasa vodica? nasa vodica je pa zasedenaaa... ma toooook stvari d sam 2-3 minute na dan spi vas vseee lepo pozdravlja in posilja osvezujoce kapljice A tako!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.11.2009 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 6:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
good morning aha pa vidim da pišem že monologe jaz:in larilu kako si? larilu:zaspano,pa ti jaz:zmešano jutranja kavica in zeleni čajček za našo pikolinco da ne bo joka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 9:39:46
|
|
|
|
pikicao.
|
iiiiiiiii a celo name si se spomnla.. uuuuaaauu... dons ma pikiOOOOOO. zivcke na pohoduuuuu.. ma ob 16:00 izpit...aaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 10:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
a te kej skrbi al kaj? eh mene pa nič k vem da ga boš odlično opravila,bom pa vseen pestke držala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 11:52:29
|
|
|
|
ledenka
|
piki, držimo pesti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 12:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
še moja pikica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:27:09
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu še moja pikica Wiiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:27:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. iiiiiiiii a celo name si se spomnla.. uuuuaaauu... dons ma pikiOOOOOO. zivcke na pohoduuuuu.. ma ob 16:00 izpit...aaaaaaaa Piki držim pestke Vsem ostalim pa želim lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 13:29:54
|
|
|
|
NATAŠA35
|
piki držim pesti larilu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tud mela pupo , še malo pa zvemo, kaj imamo med nogami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.11.2009 15:31:00
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, počasi boš začela že ženina zbirat
|
Kaj sodi poleg?sreckicaKatero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?Lan (
44%)

Jaka (
33%)

Jošt (
23%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!