dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* 1 uro v igralnem loku? ; pa 9 ur spanja v kosu; ....; smo imeli; ampak pred 16 leti, s prvorojenko (tudi septemberska, 18.9.) ; potem nam gre pa vedno slabše Ampak takega, ki bi 3 do 4 ure spal v kosu čez dan, pa nismo imeli. Prav nasprotno: čisto vsi so pred drugim letom opustili popoldansko spanje - Uganite, kje je naš zdajle?? (na levi.... ) Sam tebi pa res svaka čast Če bi Maks cel dan na joškah visel, pa še pol noči, bi šla jaz verjetn v Savo Pa ne po nove gume... Ne resno, faca si Tale je pa izvirna. Prva liga. Situacija je res komična, veš. Če vidi najstarejšo ali pa brata, se jima smeji, pa gruli; če pa mene, pa samo usta odpira , kaj češ... Razen če greva ven. Saj je bilo tudi pri tretjem podobno, tako, da sem se zaklela, da bo imel tale sigurno dudo (pa spet ni uspelo ). No ti očitno gum ne rabiš A pa z dudo še kaj probaš Moja Tara je tudi ni hotela, pa sem ji 4 različne kupila in 4 je sprejela Je pa res, da sem ji jo ponujala vsak dan Maksu smo jo pa kar uturili, pa še danes mu jo, čeprav včasih sploh ne vem zakaj mu jo turim tudi kadar ne joka Mogoče zato, da se bom čez 2 al pa 3 leta po glavi tolkla k mu je ukint ne bom mogla Spet spi Danes je jedel ob 1h zjutraj al pol dveh, pa ob 5.30, 8h, 11h, 15.30 Vsakič bolj ali manj samo na eni strani Včeraj sem kar v skrinjo dala mal ozimnice spet, sam če bo šlo tko naprej mi bo vrečk zmanjkalo Moram preverit če jih v BC sploh še prodajajo Ve morda katera