Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Že prvi je bil rojen s carskim - prečna lega, ter imela sem operacijo srca (endoskopsko). Zdaj bi raje rodila vaginalno, a glede na to, da imam daljši rez od predhodnega carskega (večja nevarnost, da maternica ob popadkih poči - pomeni smrtnost), mi bo tudi tako ok.... ojoj ... tudi jaz ti želim vse naj naj pri porodu. A pa g. že zdaj ve, kako se po porod odvijal? Imam eno vprašanje zate - meni leži vodoravno, zato se širim bolj v širino kot naprej v trebuh - a to pomeni, da leži prečno in tako tudi ostane do konca? Pa se bo ja še kaj obrnila moja pupa? Pa kako vam uspe toliko načcekat v enem dnevu ... dokler vse preberem in pokomentiram, ste ve že na naslednji debati? Drugače punce za preglede ... in za . Oho bo imela moja pupa kar veliko izbiro memole ... kje v Trstu si to bila? imajo tudi kaj za ? dobrodošla Marjana in ja navijam za Uh ta fb ... jaz pa ne vem kako naj vas najdem? Sem prebrala imena, pa sem do zdaj že vse pozabila. Jaz tudi hočem videti poroko pod vodo - za tako izbiro. Grem pod aprilčke gledat in vas bom kar klikala Drugače sem se pa šla štrižt - sej ne vem če sem prev napisala ... imela sem dovolj tistega čopa non stop, malo spremembe v nosečnosti paše Aja, glede majčk pa jaz sem razočarana ... tako mi štorasto stoji, da ne vem koliko jo bom nosila ... rokave ima 3x preširoke in prekratke, v dolžino je dobra, vendar se ta materjal takoj raztegne in tako tudi ostane - nima nič elastena notri. Pa opazila sem, da sem edina plačala več kot ve kaj ste dale 12,50€ (a poštnine in pakiranja niste plačale) - jaz sem plačala 16,10€. Ma jo bom že ponucala ni straha, če ne drugo za sprehode ali za doma.