|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gripa in obiski - SG, CE
26.11.2009 23:33:23   
m_m
Ravno se odločam ali bi šla zopet v SG, ker mi je bolj všeč kot CE, vendar je ravno na tem območju veliko nove gripe (zaradi hladnejšega vremena menda).

V glavnem zanima me, tiste ki ste pred kratkim rodile, če so obiski kaj omejeni? Ti množični obiski mi gredo na živce, so moteči za otroka, niti dojiti ne moreš normalno ali črpati mleko, ni zasebnosti, slab zrak od toliko ljudi. Eni niso normalni, ko pridere cela žlahta po obeh straneh... Zdaj pa v obdobju grip in viroz... Obisk za frišnega atija ja, in potem konec.

Kako je kaj s samskimi sobami, ali pa vsaj 2posteljnimi? Koliko jih je v SG in koliko v CE? Se mora kaj doplačat za kakšno nadstandardno sobo, če hočeš biti sam?


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
27.11.2009 8:27:47   
tweety83
Jaz ti lahko povem za celjsko P,da imajo omejene obiske na največ dva odrasla in otroka starega od 6 let dalje - da so lahko naenkrat na obisku.
Nadstandardne sobe pa so tri (se mi zdi) in so plačljive (med 20-30€ na dan-ne vem točno) in je ne moreš rezervirati vnaprej ampak je sprotni dogovor.
Mislim pa,da zaenkrat nimajo neke gužve.
Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
27.11.2009 8:34:14   
ribica.
Čao m_m!

Ko sem jaz 2006 rodila v SG je blo tako malo porodnic da so ble itak vsaka sama v sobi. Sedaj je menda malo več porodnic. KOliko enoposteljnih imajo pa žal ne vem, imajo vsaj eno, ker sem bila v njej. Glede obiskov pa, ja, so zelo omejeni tako da v nobenem primeru ne bo tam visela cela žlahta.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
27.11.2009 8:53:23   
ajataja
 v sg so trenutno omejeni obiski in lahko pride na obisk samo ati ,nadstandardnih sob nimajo in če ni glih neki gužve si not v sobi sama ali pa po dve.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
27.11.2009 9:18:21   
Jančika_
V CE je poleg nadstandardnih še nekaj enojnih sob, ki se ne doplačajo (vsaj dve, za več nisem prepričana). Jaz sem obakrat dobila to, ker je bil nadstandard zaseden. Pač običajna soba, samo da je majhna in je not samo ena postelja. Omejitev obiskov otrok do 6 let ne velja za lastne otroke porodnice.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
2.12.2009 17:27:57   
ines4790
hei!
js sem pred 3 tedni rodila v SG-ju in tam imajo tako da otroci do 18 leta ne smejo hodit na obiske in na porodniškem oddelku je lahko samo ena oseba pri tebi na obisku.
ne vem men je bilo mal prehuda da do 18 leta ne smejo na obisk.

lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Gripa in obiski - SG, CE
14.12.2009 10:57:23   
Jančika_
V Celju je od prvih dni decembra omejitev - ena odrasla oseba pri porodnici, nobenih otrok. Lahko pa se srečaš z njimi v skupnem prostoru tam pri vratarnici, samo na oddelek ne smejo. Jaz sem našima dvema dojenčka pokazala skozi okno (oddelek za otročnice je v pritličju), potem pa sem ga peljala na otroški oddelek in sem šla za par minut v skupni prostor, da sem pocartala tavečja dva.

(odgovor članu ines4790)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?