Mož*
|
No, takole, ko vse izginete, pa jaz pridem . Naš je cel večer napadal rep od opice, zraven vreščal in se obrnil celo na bok. Zala ga je slikala, bom pokazala, ko bo dala sliko na komp. Robčki: poleg vode uporabljam Chicco sensitive 0+, ki mi strašansko dišijo. Dolenjka, a si morala z mother-careom? Že tako in tako se zadržujem z Gap-om, zdaj pa še tole, no. Mother-care ima res lepa oblačilca. Spominjam se, da je bil naš Aljaž enkrat čisto v oranžni kolekciji, ki sem jo pritovorila iz Valencije, kjer je bil Mother-care prav smešno poceni. Pa takrat so bila obkačilca še dekletoma prav, kje so ti časi Sicer pa jutri najstarejša že ob 5.00 odhaja na otvoritev sezone v Heiligenblut, smučarka pa je imela danes trening v Tivoliju s psihologom, kjer so preskušali koordinacijo na ograji s čelado in očali za meglo (menda so se mimoidoči rolali od smeha ). Next: skladišče je eno samo in je čisto vseeno, preko katere države naročaš, če je razprodano. Letalske linije, oz. razpečevanje, pa je spet druga zgodba. Ni mi pa jasno, zakaj iz centralnega skladišča dražje firme ne distribuirajo v Slovenijo. Očitno je proizvodov toliko manj, da jih sploh ne ponudijo.