Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Dobrodošla Katrin, tudi od mene. Kapice: pravar kupila eno srčkano v Oiaidiju, ker so mu novorojenčkove premajhne. Pravkar registrirala avto in se dodobra znebila Eurčkov. Mali težil kot strela. Že spat je še danes (in ne včeraj), bil zgodnji, potem je pa tulil. V bistvu je tako zaspan, da laho samo še tuli, revež. Sedajle končno spi v naročju, polulan do vratu (in jaz z njim) in se smehlja v spanju. Me drži v šahu vsak dan bolj. aha, ti si tut šopingirala Ja, ni kaj, Klemen raztura V Street One sem si šla kupit 3/4 kavbojke, ker mi vse z riti padejo. Tole je pa čista katastrofa. Saj sem bila vedno ozka, ampak zdaj imam še spodsekano zadnjico, ker premalo športam in mi vse hlače, i se jih nosi na bokih, padejo dol . Nasproti Street Ona je pa Oikaidi in kapico sem že neaj časa iskala. Sem bila zelo disciplinirana in kupila le 2 kapi (še za ta velikega, ker je ravno tako lani izgubil). Oblačilca pa taka, da bi jih jedel