dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Oddano in sprejeto naročilo, sem že prejela potrditev Celoten znesek poštnine je pa 45,89 funtov, kar je 52 EUR, ampak če se strinjate bomo kilažo razdelile glede na naročeno, ker ene smo imele malo več Bom pa čekirala on-line, tko da se bo vedelo kdaj pride, pa bomo finance že tko porihtale, da se dobimo na kofetku, najbolj oddaljenim pa po pošti pošljem, pa 25 funtov poštnine zaračunam plus kilaža 2 funta ne, tolk psica pa nisem Ok, gremo še zase mal v šoping Predlagam, da se zorganiziramo do konca tedna in naročimo tukajle kaj lepega http://www.promod.eu/ Kvaliteta fajn, pa ugotovljeno na eni temi, da so cene nižje kot v naših trgovinah (kar me ne čudi ). Jaz bom šla kar v štacuno si kaj ogledat, pol pa na netu naročila rabim kaj za mišelinke pokrit Aja, pa poštnino spet delimo - 18 EUR pride, če pa skupaj naberemo vsaj za 100 EUR (kar vidim, da nam ni težko ) bo pa 10,5 EUR poštnine No, zdej pa akcija