|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 19:47:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 19:50:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
9.12.2009 19:51:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tale Suri se mi zdi pa tak mal namrgoden otrok...

ti bi tud bla če bi mela take starše

se strinjam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.12.2009 19:52:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hruška - jst sm se tut odločla za navadne črke, ker Brin v vilinščini sploh ne pride lepo user posted image  in sibom dala kaligrafsko gor. bi te pa prosla za kontakt od tvoje tatu mejkerke. glede na to da si ti in mrožek zadovoljna... ni vrag da tut jst ne bom.

prijateljica ima enega v Celju in je blazno zadovoljna user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
9.12.2009 19:53:31   
Majuska

bi človek rekel da ste se razrajcale za tattoo-je..user posted image user posted image user posted image

sam ne vem kaj vas zadržuje...

sem pa glih rekla mojmu da če bom s takim tempom šla naprej, me pri 40 ne bojo imeli več kam porisat...

mene osebno je predvsem strah bolečine, pa itak imam preveč idej in bogve, za kaj bi se odločila ... me je pa zelo držalo za tatu pred leti, ko sem še plesala user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:02:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:05:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
9.12.2009 20:09:22   
metuljcek321
Evening!

Tatek mi menja žarnico na avtu - je crkljot ... hja, še mal, pa bo nova goruser posted image

Jaz sem si glih ogledala filmček vragolij iz vrtca, ki nam ga je vzgojiteljica posnela na USB ... ma, kolk uživajo, ej. Kva vse delajo - to ne moreš verjet, resuser posted image  Ni čudno, da se ji zmeraj tko mudi v sobico --> danes je tko spidirala, da ni mogla dočakat, da bi en očka oddal sošolca, pa se mu je (očku, ne sošolcuuser posted image ) kar med nogami zmuznila in švignila v objem vzogjiteljice, nato pa gasa igrat. Ah, ja, kjut za sladkorno, a ne?user posted image

3jemi, aha, ja. Like mother, like daughter.

dobra novica:  user posted image  ne gre sredi noči v Nemčijo - Mercedesova tovarna odpovedala obisk dečkov z našega faksa ... ouki, douki, bo pa atek doma. Some other time then. Bomo šli pa potem na DM together - yeahuser posted image

3jemi, 450 otrok - vau, r u serious?

populis, ja, ja, sem se uspela javit ... saj veš, enkrat pa le pridem do kompauser posted image  Kako Lara? Berem, da se ne zbuja več ponoči - great news, sem ful vesela za celo family!

hd, kaj bi pa tvoja mami ubodla, kar se tatujev tiče? Kje?

Inigo, a vabilo na govorilne zato, ker je malečki navihan al tako - redne govorilne? Poročaj, kako je bilo, prav?

Ajme, zimska, kaj dogaja s tvojim ubogim piškom? Ni mi všeč, ko berem, da je spet bogecuser posted image  Naj bo čim prej spet fit in v formi. Kako se držiš ti? Kolikšen je že trebušček? Kdaj imaš naslednji pregled?

ime za fantka - jaz sem bila 101%-na, da bomo dobili Maksa (izbira imena za fantka nama je bila noro težka, res!), potem pa je ven pokukala prinčipesa Anja. Sicer pa sta bila v top izboru še Jakob (ki sva ga skenslala zaradi negativnega pomena imena, je pa res, da je bil moj dedek Jakob in bi mi bilo fuuul všeč, če bi mali nosil njegovo ime) in Mark, ampak me tista "rk" kombinacija ni preveč navduševala.

Nejc, Nik - joj, ej, si pa omenila glih 2 imeni, ki sta meni zelo specialni. Obe sta mi zelo všeč, ampak ju moj otrok ne bi nosil, ker imamo takorekoč vse otroke na šoli, ki nosijo to ime, POREDNE, PRESTOPNIŠKE ipd. Včasih se mi zdi, da sta na našem koncu ti dve imeni prav zakleti, ej. Mogoče je Nejc še en mal bolj problematičen kot Nik ... hja, to so pa slabosti dela v šoli - v vsakem imeu najdeš kakšnega učenca/zaposlenega, ...  .... .... .... (zarečenega kruha se sicer največ poje, tko da ne boste preveč presenečene, če vam nekoč sporočim, da imamo ravno Nejca ali Nikauser posted image  user posted image  user posted image )

3jemi, zelo tradicionalna imena so ti všeč, vidim. Morda kot drugo ime, bi se strinjala - kot prvo pa je to za otroka daleč preveč obremenjujoče, ti povem. Znajo bit sošolci tako žaljivi, da se zjokaš. Nekaj let nazaj sem imela Lojzeta, pa so se mu tako pposmehovali, da smo imeli non-stop pogovore, razgovore, .... Fantek je bil pa ful simpatičen, samo mami je izbrala tako nevsakdanje ime za današnji čas. Too bad.

mirjam, ste že tipi-ropi pripravljeni na prihod bejbija, a ne? Wiiii ....

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tale Suri se mi zdi pa tak mal namrgoden otrok...

ti bi tud bla če bi mela take starše

user posted image  user posted image

user posted image  za Živinih 10+ kg - hura, hura, tako se to dela. Le pogumno naprej.

buške - glih prej sem na filmčku iz vrtca vidla, kako jih je mala kasirala od sošolke po glavi ... ja, potem mi pa ni jasn, k je kdaj sumljivo listasta. Naj bo bušk čim manj.

populis, to sta morali bit veseli, k sta zavili na domače dvorišče, a ne? Džizus ... 1 ura namesto 10 min ... to pa res ni kar tko. Sta se z malečko lahko vse pomenili za en teden nazaj in naprejuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1108
9.12.2009 20:10:11   
metuljcek321
drugač pa - že spet me je vrglo ven, tko kot včeraj ... we're sorry varianta ...

too much, no

še dobr, da zmeraj skopiram, ker da bi mi šlo pa vse pa, pa, bi se pa kar zjokala, ej

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
9.12.2009 20:11:12   
metuljcek321
zakaj pa shrani.si štrajka?

kr neki, no

grem se mal zabavat pred televižjoni ... My Big Fat Greek Wedding - vedno simpatično za gledat ...

night, night

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:26:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1111
9.12.2009 20:29:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

ime za fantka - jaz sem bila 101%-na, da bomo dobili Maksa (izbira imena za fantka nama je bila noro težka, res!), potem pa je ven pokukala prinčipesa Anja. Sicer pa sta bila v top izboru še Jakob (ki sva ga skenslala zaradi negativnega pomena imena, je pa res, da je bil moj dedek Jakob in bi mi bilo fuuul všeč, če bi mali nosil njegovo ime) in Mark, ampak me tista "rk" kombinacija ni preveč navduševala.

Hm, kakšen pa je negativen pomen Jakoba ... ne štekam user posted image

Ime Mark je meni zelo všeč, ta leta je Maksov kar precej, vsaj jaz jih nekaj poznam, no user posted image   Hmmm, če bi spet izbirala za fanta ime, bi imela najbrž precej težav ...  mi je pa zelo všeč David ali Benjamin.

Sem pa danes izvedela veselo novico, da so pri enem prijatelju včeraj rodili (glih na najino obletnico, hihi!) in so punčki dali ime Arisia. Zanimivo! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1112
9.12.2009 20:30:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zakaj pa shrani.si štrajka?

kr neki, no

grem se mal zabavat pred televižjoni ... My Big Fat Greek Wedding - vedno simpatično za gledat ...

night, night

itak da spremljam, mene vedno znova nasmeji ... sploh tetina izjava "ni problema, bom pripravila jagnetino!" user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1113
9.12.2009 20:32:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Populis - verjamem za gužvo, ker je tudi Večna pot cela stala, ko sem se z Borom domov vozila - HB, da se jaz v kontra smer vozim. Še dobro, da greš ju3 najprej v Mercator, potem pa domov, se bo cesta do takrat že malo spucala. Aja, jaz pridem okoli 16:15 - imam varstvo pri deli do 16:00. Bor mi bo pa sestra pobrala in ga potem pri njej poberem

baje je pol LJ stalo, ker je šentviški predor zaprt ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:35:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:39:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:51:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:53:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:53:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1119
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:57:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 21:00:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 21:04:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 21:12:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1123
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 21:48:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.12.2009 22:10:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A se spomnite Juno (1x je bila z nami v Mercatorju na srečanju), ki ima fantka Črta. Danes je njihova hiša predstavljena v Delu in dom (v runriki Odprta vrata)

A to so oni al kaj?? Zjutraj sem namreč prebirala članek ... imajo pa ful luštno hišo user posted image

Majuška - ja tista z jagnjetino je zmagovalna izjava. Mi imamo v firmi enega Grka, ki je enak kot fotr iz filma. Vse prezentacije začne z "ta beseda izvira iz grščine", imel je na compu folijo če gumbe, da se ne znucajo, ipd - za krepntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ma res imajo svetovne fore ... al pa univerzalno zdravilo -  čistilo za steklo user posted image

No še CSI pogledam, pol pa via postelja user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?