Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

mala je spet celo noč prespala (od 22-ih do 5.30)
tak da sem danes spala 7 ur v kosu
ej, zdaj pa lahko gore premikam
Kakšen krasen dan!
Sva od 7ih do 9ih skupaj spala (mali se je name priklopu in je še mene zmanjkal!).
Sej moja ni tko slaba, no... Sploh kar se Anžeja tiče. Juša bi pa skos po rokah valjala, zraven pa komentira, kolk da je scrkljan, ker ga mamo samo v naročju!
Kdaj že??? Mislm, itak, da tud, ampak je ogromno na puzzlih, se on čist super zabava!
Pa tud ni bil bajsi... Kaj čem, sej o tem sem že pisala...
dobr odreagirajo (vsaj včasih, če ne vedno!
)
Sva mela tud midva probleme, pa še zdej so - občasno.
: PDP 18.01.2010
.
za piko na i se še rene prikaže v spalnici in je mislil, da je že jutro... tudi on ni mogel spat, ne vem kaj je to blo
ok, spet selitev v drugo pojstlo, mala se je priklopla, od tam naprej pa več ne vem
gripo
skoraj neverjetno) je kar ok drugače je pa katastrofa. Ful je razdražljiva, nič noče jest, samo joka, vročina ji naraste skoraj na 40