Anonimen
|
hej! Sem vas prila prebrat, drugač bi blo ju3 spet preveč joj cepljenje... kak mrzim to... Pa ne zaradi reakcij, ampk ker mu pade imunski sistem in potem zboli. Pri 2. mesecih je bil cepljen za rota virus - čez par dni prehlad. Pri 3. mesecih je bil cepljen za rota in obvezno, čez par dni prehlad in kasneje bronhitis, ki še zdaj ni čisto minil Jokal pa čisto nič ni ko je bil cepljen, samo taakooo na veliko je pogledal, češ: kaj se zdaj dogaja... smeji se pa na glas zaenkrat še samo atiju, ne vem kak mu ga uspe zmotivirat, meni še ni ratalo, verjetno me ma zadosti cele dneve spanje ponoči... Prvi mesec se je zbujal ob enih in ob štirih, ob sedmih smo vstali, drugi in tretji mesec je jedel ob štirih-petih, ob sedmih smo vstali, zdaj spet je ob dveh in ob petih, ob sedmih vstaneva. Zgleda mu moje mleko ni več dovolj za čez celo noč. Samo ni panike, glavno da dalje spi... ga pa že komaj nosim, pri 3. mesecih je imel 8kg, zdaj ma verjetno še kake pol kile več, bi pa kr skos bil gooor, pa še nori tak zraven da ga komaj držiš, tako da treniramo mišice na polno darila... Vsem sva dala naredit koledarje z Juretovo slikico, en za drugega ne bova nič kupila, da malo našparamo, gremo pa konec januarja za 2 dni v ene toplice, tako da bo to najino skupno božično darilo Nič grem, alarm
|