|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
13.12.2009 21:12:19   
metuljcek321
mirjam, bejbi, r u still 2 in 1? Drž se!!!!

glugluglu, novoletna delavnica s Tianom - sliši se enkratno! In da vas je bilo veliko ustvarjalčkov - še boljše. Zihr ste se imeli fajn. Ej, naši v vrtcu tud tolk ustvarjajo - sem glih zadnjič spet dobila filmček dogajanja v vrtcu - kaj vse delajo ... ustvarjanje na kvadrat - pa makarončke lepijo na kartončke, špricajo z zlatim sprejem, delajo parkeljne za Miklavža (enega je celega zmazala pred odhodom domov), enega smo dobili starši, iz fimo mase izdelujejo snežake, jim gor lepijo štrikane klobučke, delajo odtise rok in nog, ... itd.user posted image  Milijon krasnih reči.

Joj, Murko .... saj ne morem verjet! Pa Suzana ... ajej, kakšni kvazi osebki ... pa Nana .... it's getting worse and worse ...

hruška, a to čist zares tko velik čez CEL hrbet! Vau, si pa pogumna, ej. Čestitke za drznost. Pa se ga ne boš naveličala? Tud na stara leta ne? Mene pri tatujih vedno skrbi, kako se ti zdi čez 10, 20, 30, ... let po tem, ko si ga omisliš ... Lep je, ampak res velik - kar ne morem in ne morem mimo tega. Uživaj z njim in lepo, s ponosom ga nosi.
zimska, kakšno računalo si ubodla? user posted image  user posted image  user posted image  Paše, a ne? Wiiiii ... jaz se vsak dan zahvalim leptopu - k ga lepo k sebi vzamem na sedežno in uživam.

hd - Kali med svojimi igračami - zmagovalna slikca!

Almera, Bora nekaj matra že od Malte, a ne? Verjetno boste mogli kam v tujino skočit, da se poštima njegov ritem, kaj praviš? Dunaj je zihr off? Imate kakšen back-up plan? Pregled ob letu in pol - si Bora že naročila? Meni so rekli, naj enkrat decembra pokličem & mi bodo dali datum. Evo, moram ta prihajajoči teden.

Brin - 89 cm - vau, kolk je velik, ej!user posted image  Ta bo pa košarkaš, a? Sta vidva oba visoka?

rovarka ima pa nov avatar - jupajdi, jupajda. Vau, a ti bi tud taaaak ogromen tatu? Saj skoraj ne bi rabila majčke poleti. Samo en sexy modrček gor in si ready za v lajfuser posted image
zamašeni noski, bruhanje, kašljanje, vneta ušeska in ostale nevšečnosti: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

3jemi, populis, Anjino srečanje z dedkom Mrazom je bilo pa zelo glasne narave - jok do nebes in nazaj. Potem, ko sva šli pa nekaj korakov stran, je pa tko kukala izza mojega rokava, kdo je ta sivolasi gospod, da je bil hec. No, jutri ponovi vajo v vrtcu - jih pride pogledat, v torek pa še pri možu v službi. V tretje bo šlo menda OKuser posted image

Joj, rebeca, si pa lepila štose. Bi se še bolj naglas smejala, pa mi kar jajčnike naokol meče.

Umpa - kliknla. Hvala za info o koledarju. ZS

barva las - ne boste verjle, še celo dr. user posted image  je imela svoj čas blond pramene. Se mi zdi, da blond ful pritegne, jo je treba mal stestirat. Sicer pa bla vse sorte rdeča, zdaj sem pa čist natur. Kot sem že rekla, so mi po porodu kar precej potemneli in mi je všeč rjava barva.

sneg - pri nas so samo itsy bitsy teeny tiny snežinkice naletavale.

Lara & Lovro ---> L & L ... LOVE is in the air.

Almera, srečno, srečno s Klomifenom in naj bo čim prej tako, kot si želiš. Pa OUJE, OUJE za PCO izginotje - to je pa neverjetno fantastična novica - za zaploskat in zavriskat HURA. D best, naj tako ostane!!! Sem ful hepi zate.

rebeca, jaz to počnem (govorim o previjanju, da ne bo pomoteuser posted image ) v dnevni na puzzlih, pa je fajn, tud kolenom prijazno.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.12.2009 21:13:30   
metuljcek321
Izpolnila svoj bonus za danes ... zdaj pa spat ... sem crkljot ... night, night ... res je pasalo počvekat z vami, pupe. Hvala za vse dobre želje!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 21:16:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 21:16:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 21:27:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 21:30:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.12.2009 21:53:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Majuska, sem pozabila povedat, da imamo mi tudi probleme z zamašenim noskom ampak SAMO ponoči. Ponoči se mu zamaši, medtem ko podnevi lepo diha, pa tudi šmrklja nima. Samo tiste muce v nosu se mu pa stalno nabirajo. Pa mu stalno dajem fiziološko.

Ja pri nas tudi večinoma ponoči ... mi je pa fajn, da občasno kihne in vsi ti silni mački poletijo iz nosu in imamo veliko manj dela user posted image   fiziološka pa itak teče v potočkih user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.12.2009 21:54:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

pa dedek Mraz pri mami v službi (daleč največ veselja ji je sicer povzraočalo porivanje stola po celi dvorani?! ja, zdaj vse rine - karkoli ji pride pod rokeuser posted image )

a Anja tudi? Aleksander je isto počel ... se ni najbolje znašel med večjimi otroki, tako da je pograbil stolček in odšibal po svoje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.12.2009 21:56:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kako narediš tole???

jaz jih delam s Picaso ... poguglaj "picasa download"  in si jo naloži ... z njo počnem vse, obrezujem slike, popravljam kontraste, delam takšne kolaže in še marsikaj se da. Pa še direktno povezano za nalaganje na FB imaš user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.12.2009 21:58:30   
lex
almera mislim, da so panti sli, mi je glih ena tu na rr napisala, da so 70euser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa glih decembra!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.12.2009 22:04:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Jakob - pomen: Nekdo, ki nekoga izrine in pride na njegovo mesto.

A res? Jaz vem le za pomen "on drži za peto" oziroma "on sledi za kom"  ... zanimivo.

božičnica: kaj je že to? V šolstvu je recesija tako velika, da so nam nakazali celih 0,00€.

ja, na žalost user posted image

Majuška, kakšne čevlje si ubodla? Jaz bi tud rabla ene. Miklavž mi je prinesel škornje, zdaj moram pa Božičku za čevlje pisat. še dobr, da so dobri možjeuser posted image

Nič posebnega, ene podložene gležnarje, za prihajajoče vreme bodo ravno prav.

Tile so:
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.12.2009 22:04:53   
Majuska

eno vprašanje...kolk časa zdrži testo za pico v hladilniku' bo počakalo do jutri?

do jutri bo vsekakor zdržalo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.12.2009 22:13:13   
Majuska
Previjanje - najbrž se vam bo zdelo čisto čudno, ampak mi še vedno uporabljamo previjalko. Itak je fant že toliko velik, da mu noge dol gledajo, ampak je priden in se ne zvija več, temveč pridno počaka, da končam in potem navdušeno gleda, kako ropotam s pokrovom koška za plenice. Dokler je tako priden, bomo pač tako počeli, mi je tudi fajn višina, da moj hrbet ne trpi preveč.

metuljčica, dobra si, da ti dobro prestala punkcijo. Kapo dol!! In pa seveda user posted image   da čimprejšnje okrevanje!

HD, se je že vse zacelilo na tatuju al te še kaj matra?

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 22:14:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 22:18:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 22:20:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
   [Brisano sporočilo]
13.12.2009 22:31:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.12.2009 22:43:12   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Previjanje - najbrž se vam bo zdelo čisto čudno, ampak mi še vedno uporabljamo previjalko. Itak je fant že toliko velik, da mu noge dol gledajo, ampak je priden in se ne zvija več, temveč pridno počaka, da končam in potem navdušeno gleda, kako ropotam s pokrovom koška za plenice. Dokler je tako priden, bomo pač tako počeli, mi je tudi fajn višina, da moj hrbet ne trpi preveč.

tudi mloja se še vedno previja na previjalni...in tudi vsak dan po kopanju jo nesem na previjalno in dam v pidžamo in zjutraj ko jo oblacim, jo na previjalni...

Potlej smo pa kar na istem user posted image

Ti želim čim hitrejše celjenje tatuja, HD user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.12.2009 8:18:14   
3jeMi
jutro!

LAAAAAAAAČNNNNNAAAAAAAAAA... user posted image ... čakam zajtrk, se ne mudi, bom počakala na brunch... user posted image

ste se načvekale, popeglale, prečekirale TV (jaz sem ne tv1000 gledala EDTv oz. Matthew-a McConaughey-a in spet umirala poleg user posted image )... user posted image

pridne skratka... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 8:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.12.2009 8:20:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

tudi mloja se še vedno previja na previjalni...in tudi vsak dan po kopanju jo nesem na previjalno in dam v pidžamo in zjutraj ko jo oblacim, jo na previjalni...

enako

glih tako...

zdaj mi mali že sam pripravi kremo za rit, pa preden gremo ven kremo za obraz (BTW sploh ne uporabljam več svoje kreme za obraz, ampak njegovo Bubchen, ker moram oba namazat, če ne je protest user posted image ), tudi obuvanje čevljev ga je začelo zanimat...

Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.12.2009 8:21:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

jutro. Lan se je danes zbudil brez plenice. Ko sem jo šla iskat, misleč, da si jo je slekel, sem ugotovila, da je ni. Potemtakem je možno le, da sem mu jo pozabila oblečt!! Kaj je lahko kdo tak smotan? ne morem verjet. user posted image

user posted image user posted image user posted image , ok, se zgodi... samo kakšna je bila pa posteljica?

Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.12.2009 8:22:21   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image ... ne lup se mi, ampak moram delat... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 8:23:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 8:24:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?