tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Jst sem cela katastrofa...ob 22h si pečem pomfri, za večerjo jogurt ni dovolj, pojem kako pico, danes sem bla v Macu...sama zdrava prehrana.. nikoli še nisem tako nezdravo jedla. Pol mi pa danes v trgovini reče trgovka, da sem že taka kot pred nosečnostjo in če telovadim hahahaha, telovadim???? Ne se hecat... ja, če je peka pice telovadba pol zelo pogosto Pa tud kile so še vedno take kot 2 tedna po porodu +5, kar je sicer uredu glede na količine zaužite hrane jaz tudi, glej glej kako sva si podobni Pica - enkrat na teden, nujno. Drugače ne gre . Hrana je moj sovražnik, js ne bi nič zdravega jedla, same sladkarije in pice, to pa baje ni fajn. Imam še 2-3 kg več (pa še prej je bilo 5 kg preveč...), odvisno od tega, kakšne dni sem imela... Se pa moram trudit jest, ker se mi pozna na mleku. Danes spet več jem (prejšnje dni mi ni pasalo), da vidim, če ga bo več (se ne počutim fajn, če ni viškov)... si grem delat gris, čeprav bi imela jogurt dost. Ko se bom pa spravila hujšat, bo pa apetit do neba. Barika, oglasi se glede poštnine!
< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 18:35:33 >
|