veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: veselka OMG... sem dala Auroro v postlo čist budno gledat v strop tiste slikce ob uspavanki... in je zaspala ... ... js res ne morm verjet temu dogodku mi je tolk čudn, ker do zdej je zmer vsaj zadremala na joški in potem odvisno od njenje dobre volje nadaljevala tud v postlci mam kr mal slabo vest, da sm jo prepričala v zaspat brez mamice in zize ampak se punca mora mal osamosvojit, da ne bo do x let spala v tavelki postli mami Ne imej slabe vesti, boš vidla kako hvaležna si boš za tako prakso in vztrajaj Pa si vseen čist dobra mamica, veš! Ma grem zdele prec to zvezdico kupt . Naša je kr še zmer semaforček (to moj pravi), miga z rokami, nogami in še z okicami utripa . Zdej se gresta kdo bo prej zaspal ona al oči . Jz stavim na očija jaz Sarinega očija sicer ne poznam, sam če je kej Maksovemu podoben, bo prej dol padu kot ona Maksov namreč spi - zaspal 5 minut za Maksom Maks v košarci, on pa na kavču, ker so mu košarce premajhne, še mal, pa mu bom jaz eno dala Hahahaha... no potem so pa vsi očetje enaki . No samo jim je pa treba dati medaljo za vztrajnost . Potrudijo se, to je važno - sodelovati in ne zmagati Trudijo Kaj pa A to, da je p 2 urah zdajle prvič zasmrčal Moj je Maksa držal da je kupček podrl in ga dal v košarico, ker ga vedno budnega odložimo tko da če je to napor, ga bom z valjarjem po glavi, bom Veselko prosila, da mi njenga posodi, k je že ulaufan sem ga založila nekje