3jeMi
|
drgač pa dobro jutro! mrzlo ja, majuska... bljak... -8 v Trnovem sladkarije, smokiji, čips... se strinjam s HD, gluglu, lex itd. ... jaz mu jih dam, ker vem, da se ne bo basal, če se z ostalo hrano ne... vedno neha jest, ko ima dovolj in to kar hitro... najraje ime Lumpijevo tamalo čokoladko (stil Životinsko Carstvo), zadnjič jo je našel v omari in sem mu rekla, da najprej kosilo, potem pa cukri, pa menca menca, mu odprem in rečem samo eno vrstico bova, odlomim, poje, začnem zavijat nazaj, mi jo mulc izpuli iz rok, sam zavije in da nazaj v omaro, se mi zdi, da je še vedno tam (op. če je ni oči pojedel )... ok, zgleda se mu bo že dalo kaj dopovedat, a ne... ... po drugi strani si pa mislim, a jaz lahko, otrok pa ne sme?... zakaj že?... moja sestra je tudi vedno vse sladkarije, ki so jih otroci dobili, vzela in "spravila", ampak, ko jih je bilo treba otrokom vrnit, jih pa ni bilo več... le kdo jih je pojedel?... otroci zagotovo ne... zato je pa naša babi začela otrokom sladkarije na skrivaj dajat, pa so jih sami skril in pojedli, ko ni bilo mamice poleg... ... ampak je babi tudi svojo hči v roke prijela in jo malo "čez rit"... flower... za avto... a potem sploh nisi mogla it na kočerjo? drugače pa... mi smo imeli včeraj čajanko... smo pekli piškote in pili čajčka... otrokom pa ni bilo prav, da smo starši v njihovi igralnici... kako so nas na začetku grdo gledali... ... to je njihov teritorij in mi nimamo tam kaj iskat ... je bilo res lušno, starši smo malo poklepetali, otroci pa so nam razkazali vse svoje igrače ... biznis čaka... jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... kdo si ga je zmislu?
|