3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jej, kako je mraz!! Smo bili dopoldne zunaj, pa Bor nikakor noče uživati na snegu - bo treba še delat na tem. oprosti, a je mogoče julija rojen? ... naš tudi noče uživat na snegu... je zgleda po mamici ... gremo ven, rokavic itak noče dat na roke, se razjezi, ker mu bingljajo iz rokava, potem ga začne še v roke zebst in je tečka na kvadrat... potem se pa mami ujezi, ga prime in vrže v sneg, mali obnemi in se začne smejat, potem sta z očitom še nekaj gazila po snegu, samo je kmalu spet začel težit, pa kar proti blok... tako, da smo bili danes na snegu celih 20 minut... uf, smo face hrana... jaz pa moram našega fanta kar pohvalit... sem v petek kupila otroški pribor iz mercatorjeve akcije in je zelo navdušen nad njim... žlica je prav fajna, je lepo jedel juhico (op. z žlico ni šlo nič mimo, je pa nastal problem, ko se mu je zdelo, da mora nagnit krožnik, da bo juho lažje zajel ) in potem še makarončke... aja, za zajtrk si je pa umislil kruh s tunino pašteto in kumarice, polega pa čokoladno mleko flower... priden Lan, kar na kahlico... super... naš je prišel samo do tega, da mi nekako dopove, da ga je treba previt, samo preden pokapiram pa kar traja Nina, čestitam! mraz... saj itak že veste, da ne maram zime, a ne...
|