|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
19.12.2009 22:38:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Aleksander papca kot ta velik user posted image user posted image user posted image

ja, s prsti ... ker drugače ne zna user posted image

Na manjše kočke mu daj testenine, grejo lažje na žlico. Jaz Boru kar na manjše košče narežem, ker mu je potem lažje na žlico nalaga

ne pomaga. ravno zaradi velikosti dajemo mini fossile, ker so ravno pravi za njegovo rokico.

saj že probava z žlico, ampak nismo preveč uspešni ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.12.2009 9:48:00   
Majuska
'jutro julijke,

a še vse spite??

Nas je Aleksander ob 7h zbudil ... od takrat nema spanca za nas user posted image rogovili, skače, se dere, vriska - kar češ.

Grem počasi muffine narest, pa še kaj se bo našlo ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 11:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 11:25:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.12.2009 11:48:44   
3jeMi
dober dan!

a vas kej dzebe user posted image ...

evo dnevno spanje je že na sporedu, smo pa bili že izredno pridni... zavili smo večino darilc, mami pa je pošlihtala v glavi kaj mora še dokupit... je Lovro zelo "pomagal"... iz vrečke z odpadki papirja mi je pridno vse zlagal ven in nosil očitu kazat user posted image ...

noč je bila.... čudna... skoz je jabral v spanju, sem ga šla samo enkrat mejčkan pomirit, drugače je pa spal do pol osmih... user posted image
je pa še vedno rdečeličnež, rdečeritež in slinavček user posted image

popoldan pa malo na sneg... trnovski hrib(ček) kliče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 13:52:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.12.2009 13:52:07   
Majuska
Ja res je mraz ... sem pravkar bila na balkonu in sem se hitro pobrala nazaj v kuhinjo user posted image

Bila sem kar pridna, posesala in pomila po tleh, preoblekla postelje, skuhala fajn kosilo in napekla muffine, fanta sta šla v trgovino - zdaj je na vrsti popoldansko spanje, ampak Aleksander še kar vriska v svoji postelji.

No tako, mojih 5 minut je mimo, grem še mal kopalnico pospravit. Morda se res frendi oglasijo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.12.2009 13:56:08   
Inigo
tak lep dan, pa tk mrzlo... smo rekli, da bomo danes najbrž kr not... user posted image  bomo pa popoldan smrečko postavli! user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 13:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 14:07:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1960
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 14:08:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1961
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 14:15:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.12.2009 14:21:09   
Inigo

Inigo - kar pejte ven, saj ni tako hudo kot zgleda. Mi imamo tudi smrekico, je Bor čisto navdušen nad lučkami - sploh ko začnejo utripati.

pr nas je še zdj na balkonu -8°C user posted image  odvisno zdj kdaj se bodo gospoda zbudli... da ne bo že prej zategnal nazaj... nazaj!? kot da že ni dovolj! user posted image

jst tut komaj čakam, da začnemo vesit kuglce in tko... bo mali letos sodeloval in bo prav prijetno. bomo poslikali in vam pokažem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 14:23:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.12.2009 15:11:28   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

inigo..a imata vidva še vedno probleme s kakanjem?

ej, čist nič več! ma prebavo zdaj kot jaz, ki ga nakipam tudi po 3x na dan... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 15:14:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.12.2009 16:31:01   
glugluglu
Pri nas je tudi mraz, trenutno sicer kaže -8, ampak baje je bilo zjutraj ko je Mitja peljal Nino na turnir kazalo -17. Kljub mrazu smo se dopoldan šli sankat saj je bil lep sonček, zeblo nas ni nič, Tian je ful užival, ob 12.30 je pa zaspal in še vedno spi. Bi ga kar zbudila, ker mi je res čudno, kako ga je zdelalo. Sem mu šla vmes gledat, če ima slučajno kaj vročine, pa ne zgleda. Ja nikoli ni dobro, če pa spijo je pa panika, če ni kaj narobeuser posted image .

Najraje bi ga še sedaj popoldan ven peljala, da bo še ponoči spal, samo bo pa že tema in mrazuser posted image
Nina je bila pa na rokometnem turnirju in je domov prinesla eno bronasto in eno zlato medaljouser posted image . Se je klub uvrstil naprej, sedaj bodo pa letali po celi Sloveniji. No saj imajo organizirane prevoze, tudi danes je bilo tako.

U še to, na avtu nam je ročna zmrnila tako, da dokler se ne odtali ne moremo nikamor, so nam prej drugi Nino pripeljali.user posted image

Evo, budnica gremo dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.12.2009 16:43:23   
glugluglu
je šla Nina iskat Tiana , mali je prav dobre voljeuser posted image

še to moram povedat, včeraj zvečer smo bili na praznovanju 50 letnice od sosede,
Stalno je govorila, da ji ne smemo nič štimati, ker ona ni za fore, smo ji pa vseeno pripravili par stvari: prisego za certifikat, ročno izdelan certifikat za 50 let, ter štosno praktična darila, kjer je pisalo zakaj jih potrebuje, na koncu je dobila skromnejše darilce, za katerega je vedno govorila, da ga rabi in da ne rabi nič drugega, potem je pa prišlo glavno darilo (razvajanje v kozmetično lepotilnem salonu za ves dan (od masaž do manikure, pedikure,...)) in je bila tako vesela, tako jo je ganilo, ker ni pričakovale takih stvari. No za glavno darilo je že približno vedela, ker ima že datum rezerviran, ampak za ostalo se ji pa še sanjalo ni, tako, da je bila res čisto ganjena. No in meni je tudi prav fajn, ker sem se na začetku malo bala, da kakšna stvar ne bi uspela, ma sem imela predtem kar malo treme včerajuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 16:52:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.12.2009 17:01:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Moram ga pa še tudi pohvalit. vsak dan nekajkrat lula na kahlico. Včasih jo kar sam prinese in pravi lulu, večinoma pa ga vprašam, če bo šel na kahlico, pokima in lula. Včasih sam par kapljic, včasih ful. user posted image

user posted image pri nas še nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.12.2009 18:40:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

majuska, pa si bla res pridna. Drugače pa...ne vem, a sem samo jaz taka..vsak dan po kosilu obvezno posesam in pomijem po tleh. Saj je čez pol ure isto, ampak anivej.

No, ko jaz zložim posodo od kosila v pomivalni stroj, se moram kar malo usest (težave s križem) ... sesala bi dejansko lahko vsak dan, ampak se mi zadnje čase ne da. Pri pomivanju tal vsekakor nisem tako pridna kot ti user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1971
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 19:05:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 19:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.12.2009 19:48:57   
glugluglu
zelo ste zgovorne,
mi smo pa končno Tiana kar z mašinco ostrigli, to je šele drugo striženje, prvo je bilo pri frizerki, sedaj pa kar doma.

kuhanček: kdaj je sploh v torek ali sredo? Meni je vseeno, ker itak dvomim, da bom sploh lahko prišla. user posted image
V torek sploh ne morem, popoldan letim po službi takoj domov, ker je treba s ta večjima iti na šolski ples, zvečer greva pa z Mitjem ven. V sredo pa raje zvečer, no popoldan mi ne znese, pa še za zvečer ni ziher. Imamo v sredo proti koncu službe še v službi novoletni zaključek, potem bom letlela domov, ker imamo spet kup stvari popoldan , zvečer sem pa frej.
Kaj pa če bo vreme kislo? Napovedan je dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.12.2009 19:55:07   
3jeMi

Jej, kako je mraz!! Smo bili dopoldne zunaj, pa Bor nikakor noče uživati na snegu - bo treba še delat na tem.

oprosti, a je mogoče julija rojen? user posted image user posted image ... naš tudi noče uživat na snegu... je zgleda po mamici user posted image ... gremo ven, rokavic itak noče dat na roke, se razjezi, ker mu bingljajo iz rokava, potem ga začne še v roke zebst in je tečka na kvadrat... potem se pa mami ujezi, ga prime in vrže v sneg, mali obnemi in se začne smejat, potem sta z očitom še nekaj gazila po snegu, samo je kmalu spet začel težit, pa kar proti blok... tako, da smo bili danes na snegu celih 20 minut... uf, smo face user posted image

hrana... jaz pa moram našega fanta kar pohvalit... sem v petek kupila otroški pribor iz mercatorjeve akcije in je zelo navdušen nad njim... žlica je prav fajna, je lepo jedel juhico (op. z žlico ni šlo nič mimo, je pa nastal problem, ko se mu je zdelo, da mora nagnit krožnik, da bo juho lažje zajel user posted image ) in potem še makarončke... aja, za zajtrk si je pa umislil kruh s tunino pašteto in kumarice, polega pa čokoladno mleko user posted image

flower... user posted image user posted image user posted image  priden Lan, kar na kahlico... super... naš je prišel samo do tega, da mi nekako dopove, da ga je treba previt, samo preden pokapiram pa kar traja user posted image

user posted image user posted image user posted image  Nina, čestitam!

mraz... saj itak že veste, da ne maram zime, a ne... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Nogomet.
пеперутка16

Kdo bo zmagal EURO 2024?

Slovenija. (0%)

Francija. (0%)

Nizozemska. (0%)

Anglija. (0%)

Španija. (100%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!