Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Predstava je bila v redu, sva šla pol še na koktejl u penjasa,na hitro...morava še kdaj ponovit tole. Mali je bil priden, se je samo enkrat zbudil, pa ga je mami mal poujčkala in je zaspal nazaj. Pa prejle se je zbudil in sem ga za minutko popestvala in je zaspal...me zanima, do kdaj. Se mi zdi nelogično, da bi bil po vsej hrani že čez tri ure spet lačen..se verjetno želi samo malo pocrkljat. Zdej bom pa res začela delat po navodilih iz tiste knjige brez joka v sanje, ker tole nikamor ne pelje. Namesto, da bi vse več spal, se on vse bolj zbuja
Pa mlečne kašice zvečer poje več ko dva deci, tko da zihr ni še lačen. Se je pa fino poredil v zadnjih dveh tednih se mi zdi. Je kar lička pa nogice dobil
Ne vem, kaj se pri nas dogaja tole zimo, ker drvimo od enih bacilov k drugim, da ne bi slučajno katere spustili. V glavnem, v sredo sem šla še na telovadbo, potem me je pa ćez noč tako zvilo, da nisem mogla nič... Tako so me pljuča bolela, glavo sem mislila da mi bo zdaj zdaj razneslo, prelivalo me je - enkrat vročina, drugič mraz... za pop