|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po SS v nov boj 2010!
21.12.2009 12:01:13   
mamica30
Pozdravljene!

Zame in vejetno še katero izmed vas se leto 2009 bolj slabo končuje. Sama sem imela SS v devetem tednu - odmrl plod - bila pa sem na čiščenju pred 14 -imi dnevi.

Za nov boj sem se odločila v prihajajočem letu - sam user posted image  še počakam.

Odpiram novo temo za vse, ki se boste tudi borile da čimprej spet postanete veseleuser posted image .

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po SS v nov boj 2010!
21.12.2009 12:48:09   
soncek_25
Pozdravljena mamica30! Seveda se ti rade volje pridružim v pričakovanju pluska, tudi jaz grem v novo borbo takoj po NL in sem optimistična, da bo leto 2010 moje leto (v 2009 2x SS). lahko pa se nam pridružiš na temi v pričakovanju +, kjer smo same fajne punceuser posted image user posted image user posted image !

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po SS v nov boj 2010!
22.12.2009 16:05:34   
aischa1
Pozdravljena tudi jaz komaj čakam da se to leto konča saj je bilo tudi zame zelo žalostno. Moja nosečnost se ja končala 28 oktobra ko na 2 ultrazvoku ni bilo več ploda bila sem tudi jaz čiščena 1user posted image sem že dobila a kaj ko sem bila pred 1 tednom spet na čiščenju ker so me slabo ščistli in sem v nedeljo zakrvavela tako da bo treba verjetno spet počakat 3user posted image a jaz upam da bo šlo čim hitreje mimo.Upam da se nas bo čim več javilo in se bomo skupaj bodrile in se veselile ob pluskih.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po SS v nov boj 2010!
22.12.2009 16:08:47   
nadka30
mamica30 tako kot ti je že sonček napisala pridruži se nam v temi v pričakovanju +, tam nas je kar neki takih, ki smo letos doživele ss, jaz sem ga oktobra v 11 t, šlo je za odmrtje ploda.
Vem kako se počutiš, pridi k nam se zjoči, povej kaj o sebi in bomo en drugo spodbujale v borbi za plus in kasbneje v sladkem pričakovanju.
Kaj hočemo upam da se bo leto 2010 začelo res lepš kot pa se bo to končalo


(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po SS v nov boj 2010!
22.12.2009 17:04:58   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Pozdravljena tudi jaz komaj čakam da se to leto konča saj je bilo tudi zame zelo žalostno. Moja nosečnost se ja končala 28 oktobra ko na 2 ultrazvoku ni bilo več ploda bila sem tudi jaz čiščena 1user posted image sem že dobila a kaj ko sem bila pred 1 tednom spet na čiščenju ker so me slabo ščistli in sem v nedeljo zakrvavela tako da bo treba verjetno spet počakat 3user posted image a jaz upam da bo šlo čim hitreje mimo.Upam da se nas bo čim več javilo in se bomo skupaj bodrile in se veselile ob pluskih.


obe sta vljudno vabljeni na temo v pričakovanju +., smo same super punce
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Po SS v nov boj 2010!
31.12.2009 10:11:17   
prfect
Ahoj punce!

Tudi zame je bil konec tega leta vse prej kot lep.
Krvavela 2 meseca(včasih čist mal,včasih več)
Dvakrat sprejeta v bolnico zaradi krvavitve.Doma en mesec ležala(sem lahko šla do wc-ja).
Splavila v 15.tednu.
TEGA NOČEM DOŽIVET NIKOLI VEČ!!!
Drugače sm stara 36 let in imam dva otroka (10in12 let).
Želim si da bo naslednja nosečnost bolj prijazna do mene.

Srečno in zdravo in da se nam izpolnijo naše želje...nam zelim!!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Po SS v nov boj 2010!
31.12.2009 10:13:56   
nadka30
Vljudno vabljena na temo v pričakovanju +, tam nas je polno z takimi ali drugačnimi zgodbami, ampak vse se bolj ali ne začnjejo z ss
čao in na lepše 2010

(odgovor članu prfect)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Po SS v nov boj 2010!
5.1.2010 19:26:02   
ametist
Evo punce, se vam pridružujem. SS sem imela v 5. tednu konec novembra. Ker čiščenje ni bilo potrebno, se izteka sedaj teden M, čez 14 dni pa akcija. Sem prebrala ful enih tujih forumov in priporočil zdravnikov, pa v glavnem pravijo da naj se počaka na prvo M. - pa še to predvsem zato, da ti lažje določijo rok. Srečno vsem, da konec 2010 al pa začetek 2011 rodimo zdrave otročičke.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Po SS v nov boj 2010!
6.1.2010 12:25:05   
mamica30
Pizdravljena ametist!

Zelo mi je žal in ti želim čez 14 dni čimveč uspeha in pridnega user posted image .

Glede teh mnenj, pa priporočil ... ne vem kaj naj rečem, ker če prebereš vse, si na koncu spet na istem - nič ne veš. Veliko o tem je bilo že napisano tudi na RR forumih. Jaz osebno sem mnenja, da bom šla v akcijo, ko bom pripravljena. Seveda pa je veliko tudi odvisno od tega, koliko tednov nosečnosti je bilo za tabo. Pri SS v zgodnjih tednih nekateri celo svetujejo, da se počaka samo ena user posted image . Kar je pa več, moraš pa itak sama vedeti, da telo potrebuje več časa. Meni osebno je moja G priporočila kar po prvi M. SS sem imela v 9 tednu, je pa bilo vse skupaj velikosti za 6 tednov - takrat se je vse skupaj končalo - je plod odmrl. Moja dva malčka doma sta mi pomagala kar hitro preboleti - oz. njuna velika želja, da bi imeli še enega dojenčka, zato sem pripravljena na nov boj. Je pa res, da me je zelooo strah. Pa si mislim tudi po eni strani, čakali smo 4 leta, da smo se odločili še za enega, pa se je slabo končalo, zakaj pa bi zdaj spet 3 ali 4 mesece, kot mi je rekel še en drug G, ko sem imela kontrolo. Zdaj pa vidiš, kako ti lahko dva, ki delata v isti stroki podata različna mnenja. Pa menda me ja moja osebna G bolje pozna kot pa nek tuj G. Ampak me pa res zanima ali to reče kar vsaki (počakajte 3-4 mesece, potem pa akcija)??user posted image  

Moram povedati še to, da sem tudi prebrala, da so ene niso mogle zanositi eno leto ali še več, po SS pa so spet znova zanosile takoj v prvo in niso imele nobenih težav.

Ti svetujem, da malo povprašaš svojega/o G, predvsem pa poslušaj sebe in tvoje telo. Mnenj in izkušenj je ogromno in ni nujno, da si v teh najdeš pravega.

Še enkrat ti želim veliko sreče v naslednjem bojuuser posted image user posted image

Na koncu pa naj ti še kopiram vabilo nadke30, ki naj velja tudi zate! Pa upam, da mi nadka30 ne zameri!

"Vljudno vabljena na temo v pričakovanju +, tam nas je polno z takimi ali drugačnimi zgodbami, ampak vse se bolj ali ne začnjejo z ss
čao in na lepše 2010"


(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Po SS v nov boj 2010!
6.1.2010 20:33:53   
Nitka
Me kar pri srcu zaboli, ko vas takole berem. Lani sicer nisem imela SS, tako kot ve, sem ga pa imela 3,5 leta nazaj. Pet tednov stalnega obiskovanja ginek. dela urgence na dva do tri dni, UZ-ji, jemanje krvi, pričakovanja naraščanja HCGja, laparoskopijo in hist. zaradi suma izvenmaternične nosečnosti ter grožnja odvzema enega jajcevoda... končalo pa se je z močnimi krvavitvami v 10. tednu... psihično teror, da sem za nekaj časa rekla ne, hvala. Takoj za SS mi je propadla zveza, zdaj imam novega moža in čakava na najin user posted image od julija, a še vedno ni nič.

Imam pa že eno 8-letnico iz prvega zakona, stara pa sem 35 let. Občutek imam, da mi čas uhaja...user posted image

Zaradi vseh teh izkušenj pa nam vsem toliko bolje želim čim lepše in boljše leto 2010! user posted image


< Sporočilo je popravil Nitka -- 6.1.2010 20:35:54 >


_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Po SS v nov boj 2010!
7.1.2010 19:43:46   
ametist
Joj, Nitka, te čist razumem in držim pesti, da čimprej ugledaš plusek. Ampak tolk za tolažbo, kar se tiče let - lansko leto smo bili z družinicov Ameriki, je ful (oz. večina) žensk, ki načrtujejo prvega otroka med 35 in 40 letom starosti, tako da imaš ti še precej fore. Vem pa da se ti vleče. Verjetno pa traja pri 35 dlje časa, da uspe. Moja znanka se je trudila 15 mesecev (34 let), potem pa je v drugo nepričakovano zanosila 5 mesecv po porodu. Ima sedaj skoraj dva enako stara korenjaka, ampak je ful vesela.

Mamica 30: ja glede deljenih mnenj imaš prav, ni enotnega mnenja. V kolikor je potrebna abrezija, sem prepričana, da je 3 mesece en minimum, ko pa se naravno vse samo uredi, je pa vseeno malo drugače. Jaz sem imela ss en teden in en dan za tem, ko sem učakala pozitiven test. Če bi se mi torej zgodilo dober teden prej, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Takrat mi je bilo ful hudo, predvsem sem ves čas premlevala, kaj sem naredila narobe. Pri tem so mi precej pomagali članki nekaterih tujih zdravnikov na internetu. 
Če telo ni pripravljeno, se tako ali tako ne bo nič prijelo (tu se nekako poistovetim s Pušenjakovim mnenjem). Meni je moja G rekla, naj počakam dva meseca (dve M), od tega prvo nujno. Ko sem jo vprašala, kaj bi se zgodilo, če bi zanosila po 1. menstruaciji, pa mi je rekla "če vam rata, pa tudi nič narobe".

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Po SS v nov boj 2010!
7.1.2010 19:57:42   
nadka30
Lepo pozdravljene.
Jaz sem imela abrazijo v 11 t v začetku oktobra 09, konec oktobra sem dobila 1user posted image in nato konec novembra 2user posted image tretje pa nisem več dočakala ampak sem dočakala plus. Kako bo potekala nosečnost ne vem, sem pa tudi jaz vprašala kaj bi bilo če bi zanosila pa porvi, ampak mi je G rekla da splav azaradi tega ne bi šli delat in če je vse ok je tako ok, ker nikjer ne piše da če bi pa zanosila po npr 5user posted image da potem bo pa ok.Vsaka nosečnost je čisto posebna in nobena ni ista.Priznam pa da me bo celo nosečnost strah, kaj če se ponovi, je pa res da na to nimamo vpliva.
Želim vam čimprejšni + ter lepo nosečnost, lahko nam pa pridete delat družbo na temo v pričakovanju +
lahko noč

(odgovor članu ametist)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Po SS v nov boj 2010!
7.1.2010 22:25:54   
Nitka
Hvala, ametist user posted image saj vem, da se nekatere tako pozno odločijo šele za prvega, vendar z možem ne želiva ostati le pri enem, ne bi pa rada po 40. še kaj dosti bila nosečka. Pa tako je bilo pri meni... prvega otroka sem imela pri 26 in sem si mislila, da če mi je že zakon propadel, da bom lahko v roku parih let našla le pravega ter z njim zaštartala novo družinico... vse se je malo zavleklo, vključno zdaj s pričakovanim user posted image , ki ga čakam te dni...

_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Po SS v nov boj 2010!
8.1.2010 7:49:53   
soncek_25
Prfect, Ametist, Nitka, pridite na temo v pričakovanju +, da bomo skupaj čakale na user posted image user posted image in se vzpodbujale, je veliko lažje!
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?