|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
21.12.2009 12:36:11   
3jeMi
joj, ilatic... user posted image user posted image user posted image ... sploh ne vem kaj naj ti rečem... se strinam s puncami... pojdita nekam sama, čeprav ti je to verjetno totalno odveč, če ga ne preneseš (tako kot si napisala), in se pogovorita... povej možičku, da po 3 otrocih je pa čas, da tudi zase kaj narediš in naj ti pri tem pomaga, če želi, da bosta lepo skupaj funkcionirala, konec koncev je on proti ločitvi... pa verjamem, da če boš na teden imela vsaj 2-3 urce samo zase boš čisto zadovoljna, ali ne...
... smo pa oni dan imele debato, kako deci radi kritizirajo naše delo, sploh, če ne pomagajo... user posted image ... in naj te potolažim, moj Lovra še niti enkrat ni previl (to je ena od mnogi stvari, zakaj jaz trenutno ne bi imel še enega otročka), res pa, da redkokdaj zamudi večerni obred pred spanjem in jutranje pitje kefirja in actimela... user posted image

p.s. drugače sem pa spet en malo sitna, ker smo imel en glup sestanek, ko je šlo večini skozi eno uho not, skozi drugo ven... user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 13:46:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 13:51:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 13:55:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 13:57:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2055
21.12.2009 14:22:20   
ilatic
Hej! Ne vem punce kaj naj naredim, zato ker mislim, da se je ljubezen ohladila in sploh ne vem čemu se naj še trudim. Še dve leti nazaj bi vam svetovala isto kot vi zdaj mene. Zato mi je pa težko ker vem da me ne morete razumeti, kot se še sama ne! Je katera od vas že 14 let v partnerstvu in odnaša možu in otrokom rit in ji to še ni odveč? Saj ne vem kaj mi je!! Res ne vem kaj mi jeeeee. Zakaj me je minilo, zakaj ga nimam več rada? Mogoče zato ker je egoist? Ker gleda samo nase? Ker se je 14 let samo njega hvalilo se mu pomagalo se ga tolažilo... njegova odgovrnost v tem času je bila, da gre v službo in pride domov. To je to. Če jaz pač nisem mogla na dva konca je pač tudi on kdaj kaj naredil in to je to. Trije otroci in koliko je to plenic, tuširanja, igranja, govorilnih ur, učenja, pogovarjnaja, pravljic... in vse sama. Kje je kuhanje pospravljanje..sama. Ko je on hodil v šolo sem se učila z njemu in še sedaj mi reče da MAT ne bi nikoli zaključil 5, če ne bi bilo mene. Ko sem jaz delala šolo je po eni uri ko sem mu povedala da imam izpit pozabil in me ni niti vprašal kako je bilo. Vedno je bil samo ON ON pa ON!!! Dost mam tega - zame je on otrok in ni moja dolžnost da skrbim za njega. Bi skrbela za njega če bi tudi on za mene. To sem mu povedala že 100 krat in 100 x je boljubil da se bo spremenil - pa nič! Ne pozabite - MOŠKI SE NE SPREMENIJO - jaz to zdaj šele dojemam po 14 letih! Kaka budala sem a?

Ne bom vam  več morila. Žal nimam nobenega da bi me poslušal. Žal mi je če vam morim. Vem da se ne oglašam kaj dosti, ampak to je spet moja krivda, ker sem se mu pustila zjebat. Zakaj? Ker mi je govoril da sam na internetu visim, da ne znam drugega itd....

Prosim pozdravite mi Metuljičico in ji povejte da upam, da bo kmalu zdrava user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2056
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:40:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:41:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2058
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:42:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2059
21.12.2009 14:49:54   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Naša draga metuljčica sporoča, da je bil danes njen G na obisku pri njej in da je požegnal jutrišnji odhod domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da bo za praznike seveda z svojo družinico. Sem zeloooooooooooooooooooooooooooo vesela user posted image .
Pravi da je res vesela naše podpore, da ji zelo veliko pomeni, da me julijke mislimo na njo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2060
21.12.2009 15:02:22   
nosečka maja
En lep zasnežen pozdrav z gorenjske

.....pri nas je tako lepo zasneženo in vse že okrašeno , da komaj čakamo na božič in tiste čarobne dneve ob koncu leta v krogu ljudi, ki jih imamo radi. Lara je po starem, uživa zunaj. Včeraj smo skupnimi močmi naredili majhnega snežaka, ji pa niso kaj dosti ljube sanke, pa tudi rokavičk se je otepala do včeraj, ko je pogruntala ,da je bolje da jih ima na rokicah ,ker drugače jo zebe zelo, zelo.
Smo imeli prejšnji vikend na obisku 3jemi in je Lovru Lara pokazala kaj vse zna....v smislu ne bit nežna...tko da se jo je že fantiček malo bal. Ampak upam , da ni bilo prehudo ,da se kmalu spet kaj vidimo.

Metuljčica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da hitro okrevaš in da se potem vse tako izteče da boš kmalu zagledala plusek na testu. V to ne dvomim in mislim na tebe, s tabo jokam in se veselim. Ker imam dopust do 4.1 . nisem v službi. Če bi pa bila bi pa sigurno prišla te obiskat z  največjim veseljem. Tudi Anji pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da  gre vročina hitro stran in da se bo kamlu crkjala v objemu mamice.
Tiste ki jo greste obiskat, prosim pozdravite jo tudi v mojem imenu in ji povejte da mislim na njo.

MIRJAM in LEJLA iskrene čestike ob rojstvu sinčkauser posted image user posted image .

Ilaticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....te popolnoma razumem.....in naredi tako kot veleva tvoje srce.Je že res ,da so na prvem mestu otroci, ampak tudi otroci niso srečni in zadovoljni in zdravi če je nesrečna njihova mama.....ZATO SI NA PRVEM MESTU TI. Sama veš kaj in kako se je v vajinem zakonu dogajalo, če se da kaj rešit potem se pogovorita si poiščita pomoč, to ti sama najbolj veš če pa so bile še kakšne hujše stvari kot so samo razni prepirčki in neprenašanje, potem poslušaj svoje srce. Vrjemi da bodo tudi otroci to razumeli, če bodo potem lepše ,bolj mirno živeli. Le pogumno.

Lep pozdravček od naju z Laro ....vam in vašim sončkom.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 17:07:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nosečka maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.12.2009 19:24:04   
glugluglu
Lejla, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

joj metuljcekuser posted image , sploh si ne predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ilatic, težko je drugim govoriti, ker ne moremo tako dobro poznati zadeve kot tisti ki so ti bližje. Jaz bi seveda tako ravnala kot pravi rebeca in ostale, najprej svetovalec in poskušala rešiti kar se da. Včasih so razlog za težave res samo bedasti nepsorazumi, ki se nabirajo in nabirajo, potem jih pa spremlja še slaba komunikacija, saj ni časa v tem napetem svetu, kjer se nas stalno spremljajo neke stresne situacije. (No drugače je, če je pa vmes kakšno fizično, verbalno nadlegovanje je pa itak zame takole:stran čimdlje in čimprej)
Jaz samo vem, da, če bi se meni zgodilo, da me dragi utesnuje, da mi je lepše brez njega kot z njim (pa jaz odsotnost okusim vsake dva meseca ko kam gre), sploh, če bi najin slab odnos vplival na otroke,  bi enako razmišljala, ampak najprej bi seveda poskušala rešit zadeve na vse možne variante. Dokler ni nekdo v taki situaciji je težko karkoli govorit. Vem pa ko bi enkrat imela dost, ko bi me dušilo, ko bi vedela, da trpijo otroci, bi šla na drugo pot življenja. Včasih je škoda časa, otroci pa lahko tudi sedaj čutijo probleme, ločitev je za njih zelo boleča, lahko je pa tudi olajšanje. Ponavadi so zamere z njihove strani, saj se jim pogosto šele kasneje odprejo oči. Evo, na koncu bo odločitev čisto tvoja, verjemi pa, da bo ziher prava!

umpa: jaooouser posted image (za omarico), drugače pa Luka umetnik, prav pašeuser posted image

ilatic, zdaj sem prebrala še drugi in tretji del, ja hitro pademo v to, da delamo samo za druge. Prehitro. Včasih je treba res biti malo egoističen, da se lahko skoz pride, to je tako.To velja zate, bodi še ti egoist, saj vem, da zdaj že veš, ampak vseeno. Na žalost moža res ne boš mogla več spremeniti, on je tak kot je, ti se pa po njegovem sedaj najbrž začela spreminjati, nisi več taka kot prva leta zato pa mu tudi ni prav in težko, da mu kdaj tudi bo. Na koncu je stvar na njemu, zelo dobro mu boš morala predstaviti dejstvo, da si pa sedaj zate končno tudi ti na vrsti, si mama, žena, gospodinja, NISI pa služkinja nikomur, pa če mu je všeč al pa ne.

Pa ti kar povej nam, nekam je treba stvari izliti, nekaj boš pa že dobila od naših odgovorov, četudi se ne javljaš pogosto to še nič ne pomeni.
Pa ne se več pustit. Aja poznam kakšen primer ko je ženskam končno prekipelo, potem so pa moški govorili, da se jim je malo zmešalo, pa take. Ponavadi sploh ne razumejo, ker ostanejo na istem nivoju. Pazi na to, hitro lahko pride tudi do kakšnega takega zmerjanja.
Aja pa še to, nisi ti kriva, da je bil samo on na prvem mestu, da šele sedaj vidiš, sploh ne, tudi on je kriv s svojim egoizmom, lahko bi bil že od začetka drugačen.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:00:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:02:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.12.2009 20:04:00   
ilatic
Hvala gluglugluuser posted image . Hvala vsem!!
Vsekakor bom delala na tem da se nekaj spremeni. Pa kar bo bo. Sedaj je tiha maša. Vam bom poročala. Upam oz. sedaj si bom vzela raje čas za vas ker ste takouser posted image   prijazkane! V živlejnju nam najbolj manjka lepa beseda, pohvala in to je to.

Skratka zanima me še to koliko kaj vaši malčki čeblajo? Naš je še vedno bolj na mama, tata, duda. ti ti in to je to. A ne bi bil že čas da začne malo bolj govorit?

Neposredna povezava do sporočila: 2066
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:07:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2067
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:10:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:13:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:15:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.12.2009 20:24:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Hvala gluglugluuser posted image . Hvala vsem!!
Vsekakor bom delala na tem da se nekaj spremeni. Pa kar bo bo. Sedaj je tiha maša. Vam bom poročala. Upam oz. sedaj si bom vzela raje čas za vas ker ste takouser posted image   prijazkane! V živlejnju nam najbolj manjka lepa beseda, pohvala in to je to.

Skratka zanima me še to koliko kaj vaši malčki čeblajo? Naš je še vedno bolj na mama, tata, duda. ti ti in to je to. A ne bi bil že čas da začne malo bolj govorit?

nizakaj

naš čeblja enako, nič kaj več

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 20:31:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.12.2009 20:32:02   
ilatic
ILATIC...rezerviraj si fikend v termah in pojdi..sama..naj bo sam s tremi, mogoče bo znal bolj cenit kar naredis

iz tvojih ust v božja ušesa. To se bo zgodilo NIKOLI(ker mi ne bi dovolil, rekel bi da se grem ...). Ampak veš kako bi mi sedlo!!!!

Rebeca hišo sva kupila skupaj na kredit. Pravi da jo bova prodala, poravnala dolgove in greva vsak zase. In ja defentivno mu nisem več všeč zato ker nisem tiho, ker opazi da sem zadržana.. itak kot so glupi misli da imam drugegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.12.2009 21:06:18   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Naša draga metuljčica sporoča, da je bil danes njen G na obisku pri njej in da je požegnal jutrišnji odhod domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da bo za praznike seveda z svojo družinico. Sem zeloooooooooooooooooooooooooooo vesela user posted image .
Pravi da je res vesela naše podpore, da ji zelo veliko pomeni, da me julijke mislimo na njo.

No krasno, da gre domov. user posted image user posted image user posted image user posted image

enakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.12.2009 21:07:19   
Inigo
ahooooooj!

bli danes u ikei. nakupla stvari da je jooooooj! zapravla skoraj 200€ user posted image ampak je blo ful fajn. sm dala ftoke na FB, za firbce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!