Dulsineya
|
Jutro! Pri nas pa Lili bojkotira noči. Od drugega meseca je prespala noč od cca. 21.30 do 6.00, sedaj pa se zadnjih 14 dni non stop zbuja vsako uro do uro in pol (obupno je lačna, dudo tako sesa, da je to nekaj neverjetnega in ko ji pade ven, je alarm). Poskusili smo tudi riževo kašico zmešat v večerni obrok mleka in je bilo popolnoma isto (po nasvetu pediatrinje) in tudi opoldanski obrok smo obogatili je poskusila že res v izredno majhnih količinah sadne kašice, zaenkrat jabolko&mango in malo speštane banane in tako lepo je, da jo je prav veselje pogledat. Pa sadni sok ji dajem po žlički in prav uživa v novem okusu. Sem ji pri Sunvalu naročila te bio in demeter kašice (sadne in žitne) in sokove in so še meni dobrega okusa. Imela sem sicer namen dojit oz. črpat do 6. meseca, ampak se je naša odločila, da bi poleg mleka že sadaj kaj drugega...bomo pa šli to v zelo počasnem ritmu naprej, da samo proba nove okuse in da spremljam, če bi prišlo do kake reakcije. Zaenkrat je navdušena in bi ona po mojem še več Hojice tudi mi ne bomo imeli, ker imamo čuden tloris in se nima kje vozit, pa tudi ne zdi se mi ne vem kaj extra...Sem pa zadnjič gledala tiste hopserje, ki se na štok med vrati dajo, da se ziba in od tal odriva Ima katera izkušnje s tem? Rada bi ji z mojim kupila kako lepo didaktično igračo, tiste, ki so npr. od 9-36m in se jih s starostjo malo prilagodi-sestavi. Tiste, ki imate že več otrok, kaj priporočate? Ste bili s kakšnim takim izdelkom posebej zadovoljni in je res služil svojemu namenu? Šibam danes še po zadnje nakupe, v BC imajo od danes akcijo za igrače (boni). Še en problem imamo pri nas...Lili ima zelo velika stopalca in so ji vse te pajkice ala BC premale v stopalcih. Od Nexta imam žabe in štumfke od 6-12m in so ji glih za glih. Bi sicer rada ta pižamce s stopalci, ker si štumfke sama dol zbrca pa bomo mogli neki drugega pogruntat. Peka pri nas je moja mami čisto nora na peko piškotov in potice, zadnje čase smo jo prepričali tudi za rafaelo krogljice...in sva z Lili kar nekaj časa prebili spodaj in opazovali in vohali...no mami je tudi okušala . Sem pa že dobila paket za mojega ker ima 24. rojstni dan in tako dobi dvojno darilo. Aja, dobi pa takooo željeno igračo za velike otroke (neke konzole za PC in računalniške pripomočke, še sama ne vem točno kaj je vse not)...meni je pa to čisto mimo... Mala princeska je spet laaaačččnaaaa...šibam!