Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
saj sem mela izbiro med slovenj gradcem (ki je zelo lepa in prijazna porodnišnica) pa celjem. ampak sem pač gledala na druge stvari ne na urejenost porodnišnice. v SG je ful velika panika zaradi nove gripe, pa prometne povezave do tja so slabše, moj dragi ma tudi službo ki je zelo blizu celja... sicer pa tudi ni važno nič drugega kot to da se moj otročiček rodi zdrav

. Saj drugače sem pa tu na RR brala o CE P in je bilo večinoma pohvale, da so lepo prenovili.
.no mi pa zdj sedimo pa čakamo na konec leta,da vidimo kaj smo predelali ta mesec
ali pa
. smo bli pa zloo pridni kar se tiče
, upam da ba zdj bo kej...bi biu že čas...
- bomo vidli če bo res... mogoče bom v sredo probala naredit test - sicer mi na pregnology piše, naj ga (glede na o) naredim šele 26.12., glede na zadnjo m bi ga lahko pa okol 22.12.. Ah...pa sej teli dm testki so itak poceni, lahko žrtvujem enega že malo prej
danes že tretnji dan zamuja. prvi test, narejen en dan pred pričakovano je bil negativen, drugi test, dva dni po pričakovani bil negativen
men bi se verjetno zmešal!!! ste zelo močne punce oziroma ženske in če ne prej resnično upam da se vam v novem letu uresničijo sanje in dobite
, saj je želja po
premagala vse skupaj,tako da smo v 3. krogu! Dodatna vzbodbuda k temu pa je bila novica, da bo moj
postal stric...jst pa "mala" teta! Novica je prijetno presenetila vse in najino željo po družinici še toliko bolj povečala! Moj dragi je bil novice tako vesel...kaj bo šele, ko bo enkrat izvedel, da je nama uspelo!! he he...