Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:23:24
|
|
|
|
botrca
|
sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!!
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.12.2009 16:24:31 >
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:37:15
|
|
|
|
štrumfek
|
za takega božička
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:48:08
|
|
|
|
luka jan
|
Tole je pa lepo darilo za božička, predvsem pa eno veliko presenečenje. Bravo za tvojega možeka.
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 16:56:27
|
|
|
|
majch
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:04:53
|
|
|
|
nanč
|
Ja,super!!Jaz še kr vedno čakam,da se moj kaj takega spomni,pa ni treba takega darila,šopek rož bi bil dovolj,ampak ne...
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:10:55
|
|
|
|
jakaracman
|
Super, če si vesela.Jaz osebno si ne želim nikakršnih kučnih pripomočkov za darilo.Tisto je za vsakdanjo rabo za vse.
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 17:50:04
|
|
|
|
matejchy
|
Super, lepo od njega.
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:27:32
|
|
|
|
Colt
|
Botrca, bravo....čestitke tvojemu moškemu, obvlada zadeve! Kr tko naprej! Grega
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:42:01
|
|
|
|
Urshy78
|
lepo od njega, pohvalno
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 18:54:00
|
|
|
|
witch
|
super
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 19:01:08
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!! PA JE BIL RES BOŽIČEK?
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 19:04:21
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila tako presenečena, da sem ostala brez besed (kaj je redko ). Naj razložim: nekaj časa se z možem meniva za sušilni stroj. Nekaj sva gledala ampak je rekel ko bo denar...in sem pustila stvari kot so. Včeraj me pa kliče iz službe in pravi: "Pojdi odpret nekaj pripeljejo" Jaz pa kaj, ki, kdo...ženske milion vprašanj ...in pripeljejo pa pogledam nič jasno...ok...potegnejo ven iz kombija...pa pravi šofer:"Gospa pripeljali smo vam sušilni stroj". Pa me pokliče čez 5 minut in pravi:"A je bil Božiček?" Ostala sem brez besed...še zdaj ne morem verjet, da mi ga je kupil. Aja, pa na koncu je še rekel:" sem ti hotel olajšat likanje". Pika na i... . Hvala dragi...ljubim te!!!!!! PA JE BIL RES BOŽIČEK? ja oblečen v merkurjevega dostavljalca oz kateregakoli............ ja pa se je možek res izkazal, zelo pohvalno,....
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:11:38
|
|
|
|
glen
|
Pa način.............
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
:"A je bil Božiček?"
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:34:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco PA JE BIL RES BOŽIČEK? Ja, ja...
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 21:37:52
|
|
|
|
ada2
|
možek
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 22:16:39
|
|
|
|
muco
|
A dela sušilc?
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 22.12.2009 23:14:23
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz bi ga dala iz kože
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 8:57:54
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, kako lepo Na zelo podoben način je moj pred nekaj leti preko podobnega "božička" naše gospodinjstvo obogatil za pomivalca botrca, a niso krasni občutki??
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:24:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ botrca, a niso krasni občutki?? zelo...
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:26:40
|
|
|
|
Korina1
|
Ja lepo bi bilo kaj takega doživet enkrat v življenju
|
|
|
|
|
RE: Kaj je pa meni Božiček prinesel... 23.12.2009 10:32:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Ja lepo bi bilo kaj takega doživet enkrat v življenju se strinjam...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?