glugluglu
|
drugače pa dobro jutro oj, končno mi je uspelo se malo odpočiti, danes sem doma, ampak bo treba pospravljat, darila zavijat,... imam tako bombo, da je groza. Komaj mi je še včeraj uspelo nakupiti vsa darila, včeraj sem bila še čisto povožena, v torek zvečer sva šla z Mitjem ven, prišla domov ob 2.30, Tian se je zbudil ob 3.30, vstat je bilo treba ob 6.00 . V službi sem včeraj komaj preživela, dobro, da smo imeli po 14. uri novoletno zakusko, zvečer sem bila pa že ob 21.00 v postelji. Danes zvečer bomo sami, jutri nas pa čaka popotovanje v Lj. in naprej po Sloveniji. Danes zjutraj sem še dokončala novoletni vizitki za Tianovo vzgojiteljico in ostale ter odnesla v vrtec. Zimska tebi se posebej zahvaljujem za idejo, sem te čisto kopirala v vsem, v Muelerju sem kupila vizitke in kuverte, Tian je porisal papir sicer z voščenkami, potem sem pa smrekce izrezala. Upam, da nisi huda, ker sem kopirala tvojo idejo, ampak jaz se tega res ne bi spomnila, če ne bi ti pisala o tem in sem vesela, da delite z nami take ideje. Je bilo pa to samo za vrtec. Za ostale kamor smo pa pisali sem pa od sodelavke že prej kupila ročno doma izdelane vizitke.
|