metuljcek321
|
Hej-hoj! Kako? Res so božanski ti družinsko-praznični dnevi, meni tko paše tole razvajanje, ej ... Tudi počutje ženskega dela družine se k sreči popravlja - to mi deli, yes! Anji je Ospen prijel hitro (v 24-ih urah), malo smo še počakali na apetit, le-ta je danes BACK Smeje se mi kot pečenemu zajcu (pa ne tistemu, k se je včeraj spekel za večerjo ). Moram rečt, da je tudi moj apetit prav super. Največji štos pa je, da bolj kot jem, manjši je trebuh ... ja, ja, it's a one-time thing, saj vem Na božični večer sem dosegla magično mejo 90 cm , takoj zjutraj pa potem kot missica pristala na 83 cm, kar je ful izboljšanje. Zdaj sicer stagniram (hmmmm, mogoče sem en malček pretiravala s konzumiranjem domače orehove, rozinove IN pehtranove potice - ja, ja, letos sva bli z mami ekstra razpoloženi), a počutim se kot peresce. Almost Je bila pa današnja noč rekordna - v smislu najinega ustajanja, ko je little princess tisočkrat kar tko iz lufta začela jokat na ful ... srce parajoče, ej. Potem pobožat, dudi notri, pa spala. Ponovi vajo žblj-krat. Jp, mirno lahko zapišem, da je bila to naša najslabša noč ever. Da nadoknadi, spi zdajle drugo dnevno rundico. Polhek moj mali, kva je cukrček, ej. Samo, da se je vrnila energija, smeh, razigranost, ..... wiiiiiiii ... mojček ... grozna reč, samomor. V našem kraju jih je bilo že toliko, da je prav srhljivo ... se ti mora pa kar zrolat, če se to zgodi tvojemu bližnjemu, sigurno se sprašuješ, kako to, da nisi ničesar opazil, kako bi lahko pomagal, ... Se kaj ve, katera stvar jo je mučila do te mere, da si je vzela življenje? populis, za tetinega moža in za malčico. Je Lara boljše? Almera, kako Bor? Si je že opomogel od "operacije"? Piškoti so se kaj ulegli in se izboljšali? Hope so. Si uspela naredit žensko iz sebe? Naj drži čim dlje, meni je britje nog tud tko smotano ... a nujno, da se me moj ne ustraši zimska, se počutiš bolje ali se je dete odločilo, da pride še letos preverit, kako je kaj na tem svetu? V katerem tednu si zdaj? Čuvaj se, počivaj, pa bušija en mal še v mojem imenu pobožaj, OK? neboglasnica, kako ste kaj? Kaj dogaja? Busy as always? hruška, dio mio, na hitrco sem misnla, da je oblečen v potiskano majico. Vidva sta tele tatuje zlo zares vzela, vidim. Opasno OMG, Majuška, a imaš ti pogodbo s kom sklenjeno, da nam take fantastične fruštke rihtaš al kako? Eden boljši kot drugi. Thanks. 3jemi, kaj pravi Lady? Kaj novega na sceni? A to ste vidle, da je umrla 32-letna Brittany Murphy : KLIKNI, pa Susan Sarandon in Tim Robbins sta šla narazen po 23-ih letih : KLIKNI ... ne moreš verjet, ej. mirjam hello, hello, mommy! Si že online, al kako? Opala, to pa ni kar tko. Berem, da je Jakob pravi mali car - le tako naprej. Ig sister je OK? flower, kako Lan? Je kakšen nov zob pokukal na plano? Jaz imam občutek, da bi naša morala imeti že 40+ zob, a še kar čakamo na 3ke in 5ke ... ajmo, kje ste, bejbe? mojček, Živa v snegu - kakšna idila - prekrasno! Direkt za v okvir, ej nosečka maja - legendarna smreka, ja. Ste imeli že lani tako ogromno, a ne? Se spomnim, k si pravila o njej. Tud malečka je prav konkretno zrastla. saši, ja, kaj se je pa to zarotilo proti vam? Non-stop bolezni. Jaz vam iz srca želim, da jih v letu 2010 NE bo več & boste zdravi kot ribe. Atek pride še kaj domov pred februarjem? Mora biti noro izčrpajoče, da folgaš tak tempo sama. Velik koš energije in zrdavja vam pošiljam.