barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Gina Pa še to me zanima, zakaj mu ne poturiš nakupov v trgovini? Enostavno ne pojdi v trgovino in mu reci, da je tega pa tega pa tega zmanjkalo, naj sproti nabavi. Vsak drugi dan to naredi. Joj, joj, miš, me kar malo žalostiš. Pa če v bajti kaj ni narejeno, pokliči mojstra in tvojemu izstavi račun. Pa če pušča reči po bajti... mu jih enostavno zmeči v en koš in ga postavi v klet. Če krožnika ne pospravi, ga pa enostavno pokliči nazaj, naj to stori. Iz gostilne, matr! BOM! sam najmanj me stane da tisti kroznik odnesem iz mize in poberem stunfe pred kavcem.... s tem ne bom imela nic manj dela berem sproti in sproti pišem. lej moj je imel neke fore od doma privzgojene, da mamica vse naredi namesto njega,... je puščal nogavice, posodo, ni da ni, in jaz jih pač nisem pospravila, nogavic, majic mu je zmanjkalo, če niso v košu z umazanim perilom mu jih NE operem, ker nisem njegova služkinja. in se je naučil, je trajalo, ampak, zdej mu nogavic in majic ne zmanjka. če pa ima kak preblisk, da ne bi on pospravil, pa rečem, lej nisem služkinja, pober cote, pa jih nesi, v koš, danes, jutri ... perem, če jih ne bo tam, ne bodo umazane, pa verjemi, da pomaga. želim ti veeeeliko sreče!!
|