Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:21:03
|
|
|
|
ledenaa
|
Ne
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:26:10
|
|
|
|
gita10
|
vas bom prišla vsake toliko časa med delom mal pogledat
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:32:52
|
|
|
|
madela
|
Se vam pridružim,ker sem sedaj skoraj samska Cel dan sem porabila okrog štedilnika,ker sem kuhala večerjo za nas 5+ še sestrino držino+ moje starše. Mož bi naj delal cel dan...ja valda,šel je in se ga napil totalka,zdaj je še samo za v posteljo Jaz pa žalostna in razočarana,ker lahko noč presedim pred računalnikom
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:34:35
|
|
|
|
rija
|
letos ne sem bila lani samska.... zdaj pa čakam, da se en moški zbudi in da drugi pride iz službe mejte se lepo ta večer, same ali v gužvi
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:36:38
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ooo bemti, madela..... jaz bi ga nahoblala... Saj bi ga jaz tudi najraje,pa sem tolk v šoku,da ne morem nič. Še po njega sem morala v avto. So ga sodelavci pripeljali domov in me samo poklicali,da ga imam pred blokom Trenutno sem v solzah,ker je bilo celo leto tako zje...bano,zdaj pa še to
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:39:19
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ooo bemti, madela..... jaz bi ga nahoblala... Saj bi ga jaz tudi najraje,pa sem tolk v šoku,da ne morem nič. Še po njega sem morala v avto. So ga sodelavci pripeljali domov in me samo poklicali,da ga imam pred blokom Trenutno sem v solzah,ker je bilo celo leto tako zje...bano,zdaj pa še to Pa saj bo....
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:39:20
|
|
|
|
ledenaa
|
my god ženska malo samospoštovanja sebe da bi meni to moj naredi-enkrat in nikoli več Kot prvo bi pa pred vrati spal za začetek
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:40:05
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Se vam pridružim,ker sem sedaj skoraj samska Cel dan sem porabila okrog štedilnika,ker sem kuhala večerjo za nas 5+ še sestrino držino+ moje starše. Mož bi naj delal cel dan...ja valda,šel je in se ga napil totalka,zdaj je še samo za v posteljo Jaz pa žalostna in razočarana,ker lahko noč presedim pred računalnikom Madela, poznam tole, ampak naucila sem se, da si sama naredim lep vecer. Pripravi si kaj fajn za pojest, TV lohk gledas kar ti pase, ne kar drugi zelijo, ce na TV-ju nic ni pa kaksen DVD na racunalnik vrz in uzivaj. Pa kaksen cvek po padel tukaj na RR, pa kozarcek penine si z uzitkom nalij...vse ostalo pa odmisli. Jaz samo upam, da je tolko nazgan, da ti ne bo tezil kasnej, ampak naj v svojem kotu smrci pa mir da. Vas pridem sem in tja pogledat, ko ne bom kuhala al pa filma gledala; z manjso druzbico si nameravamo naredit prijeten skok v novo leto.
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:42:18
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa my god ženska malo samospoštovanja sebe da bi meni to moj naredi-enkrat in nikoli več Kot prvo bi pa pred vrati spal za začetek Mah,saj maš prav po eni strani...po drugi strani pa je to naredil prvič,drugače nikamor ne hodi in pride vsak dan po šihtu domov. Ne vem kaj ga je pičilo. Jaz sem mu samo rekla,da lahko samo še podpiše ločitvene papirje,če mi ne da neke pametne razlage,kaj se gre danes. Mam pa lepo silvestrovo,namaš kaj!!!
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:42:37
|
|
|
|
luan
|
Ja saj moj pa na kavču spi, zgleda da ga je zmatral, ko je mene gledal kako pucam, pa kuham, pa zraven še malega dojim,.... Sem že rekla, da se bomo ženske čez sto let rojevale z osmimi rokami tako kot hobotnice, da bomo vse sfurale.Bo šla evolucija sigurno v to smer .
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 17:50:12
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan Ja saj moj pa na kavču spi, zgleda da ga je zmatral, ko je mene gledal kako pucam, pa kuham, pa zraven še malega dojim,.... Sem že rekla, da se bomo ženske čez sto let rojevale z osmimi rokami tako kot hobotnice, da bomo vse sfurale.Bo šla evolucija sigurno v to smer . Luan,vsaj malo sem se nasmejala sedaj Bom šla kar sama z otroci...eh,saj ne vem! Sem začela nekaj pizdit na njega,on pa bruhat Aaaaaa,kaj je zdaj to??? Pa saj ne jamram,jaz nimam te navade...v redu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2009 17:52:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 18:12:51
|
|
|
|
madela
|
Zivepo To več pove,kot karkoli drugega. Jaz sem pa mojga lahko napizdla,brez da je bruhal zraven.Trenutno se mi full opravičuje in pravi,da mu je žal in da se je napil,ker ima v službi že vsega poln kufer...razen službe pa se je en teden nazaj zgodilo nekaj,kar naju je zlomilo in on je komaj sedaj pokazal...jaz sem pa mislila,da mu je vse ravno Zdaj pa bi rad malo miru,da se spravi k sebi in pravi da vseeno greva k mojim staršem Saj se itak nebo k sebi spravil Tu že tako fajn pokajo okrog...kako je pa pri vas?
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 18:13:56
|
|
|
|
madela
|
Zivepo,vidim da si celjanka! A prideš k meni,pa se ga skupaj napijeva
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 18:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ****ti dedce!!!! ceprav moram priznat, da se moj kar ok drzi....(na kavcu) madela
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 18:50:44
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ooo bemti, madela..... jaz bi ga nahoblala... Saj bi ga jaz tudi najraje,pa sem tolk v šoku,da ne morem nič. Še po njega sem morala v avto. So ga sodelavci pripeljali domov in me samo poklicali,da ga imam pred blokom Trenutno sem v solzah,ker je bilo celo leto tako zje...bano,zdaj pa še to Ma poglej, če je letos bolj tako tako, bo pa zihr naslednje leto lepše. Ne more bit drugače. Saj silvester je samo en dan v letu, ni nekaj grozno resnega, brez smisla zato se tolk sekirat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2009 18:54:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 19:30:32
|
|
|
|
ledenaa
|
A se ga je treba napit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2009 19:33:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 19:34:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa A se ga je treba napit zakaj ne? Na mrtvo
|
|
RE: za vse "samske" ta večer 31.12.2009 19:34:48
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ooo bemti, madela..... jaz bi ga nahoblala... Saj bi ga jaz tudi najraje,pa sem tolk v šoku,da ne morem nič. Še po njega sem morala v avto. So ga sodelavci pripeljali domov in me samo poklicali,da ga imam pred blokom Trenutno sem v solzah,ker je bilo celo leto tako zje...bano,zdaj pa še to
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.