metuljcek321
|
Good day, ladies! It's 2010 - hip, hip, hurray ... kar ne morem verjet, ej. Se mi zdi, da ni dolg nazaj, k smo tkoooo čakali 2000. Praznovanje je bilo silno simpatično, Anja in Rok sta se super razumela, žurirala, se igrala, tekmovala, kdo bo več pojedel in popil (brezalkoholnih pijač, da ne bo nesporazumov ). Naša madam se je odločila, da bo prvič bedela malce dlje - navsezadnje je pa le novo leto, a ne? No, pa je bila auf do 20.45, kar je absolutni rekord ... kar nisem mogla verjet svojim očem. Ampak sta se tko fino zaposlila s prijateljčkom, da nič čudnega, da nista mogla spat. Je pa štos ta, da se ji tudi danes NE spi Prejle ob sedmih je protestirala na veliko, sva še mal palamudrili, ob 19.20 je bila v posteljici, potem pa huronski , pa dudico metala ven in vpila: "Dudi, dudi, dudi, ......... (nadaljuj, kolikokrat se ti da in pomnoži z 10 - tolkrat je namreč ona to ponovila)" ... pridem, poberem, jo dam v ležeč položaj, jo pobožam, ji malo šepetam: "Spančkala, nina, nana" in podobne nežne fintice, a lady se ni dala motit. Zdajle je menda celo mrknila. Ojej, ojej, še točno 2 noči in 2 dneva časa imamo, da gremo nazaj na navadni, vsakodnevni ritem. I've got a feeling, da nam ne bo čist ratalo Midva z mojim sva uspela dočakat novo leto (beri: 00.00) - ej, prejšnji dve leti sva ga penzinostično predrnjohala - tako, da: "Bravo, midva." Še malo, pa bova šla lahko na kakšno ornk žurko Je blo pa tko romantično in seksi, da se je skoraj ene par stvari vnelo Zdaj pa v tem stilu celo leto naprej, a ne? Današnji dan je bil tradicionalno namenjen obisku naših sorodnikov na Dolenjskem. Anja je doživela ene miljavžnt jokajočih napadov - uboga naša pikica ... tko se po novem boji ljudi, da jo kar lomi. Potem sva šli k sestrični v sobo - mal stran od šundra, da se je pomirila. Ampak je blo pa ornk hudo. Na momente se mi je zdelo, da se ne bo nehala jokat. Grozen občutek, resnično grozen, vam povem. No, z le nekaj ljudmi okoli sebe je bilo mega fletno, ko pa smo prišli domov, se ji je pa odrolalo - tko se je krohotala, vriskala, čebljala, da se mi je kar srce trgalo od veselja ... res too bad, da nekaj te simpatičnosti, nagajivosti in razigranosti ni prihranila še za sorodnike. Well, there's always next time Lubi je šel na morje - biznis kliče pridne fante , tko da sva home alone, pa je šla mami mal na netka. Sem mimogrede ugotovila, da ne morem dat gor slik na FB v album & sem rahlo jezna. Better luck next time. Sicer pa sedim tukaj in kar buhtim. Včeraj in danes je blo na meniju tolk dobrega, da je težko zapopast, da sem dejansko pojedla tolk stvari. Za piko na i sem imela pa potem še težave s ... no, kako naj to lepše napišem ... bom kar po domače: s kakanjem. Ni, pa ni šlo ven. Ti pacek, smotani. Sem misnla, da bom rodila, tolk se je blo treba namatrat, da je gospod Tvrdtko (in njegova kompanija) blagovoljila na prostost. Ajme, ej, menda ne bo zdaj celo leto to problem. To niso heci, punce, vam povem. Res neugodna reč Je pa moj pozabil mobija na sedežni v dnevni, tko da pojma nimam, kaj dogaja. Pride baje jutri, to je pa tud vse, kar vem - smrk, smrk. Očitno ga moram res VEDNO preden gre vprašat, če ima: kune, potni list IN mobitel. Ampak zjutraj sem bla še tko zalimana na povšter, da niti teoretično nisem mogla komunicirat, kaj šele praktično. Mal so se tud včerajšnji Bandidosi poznali, priznam.