|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del
1.1.2010 12:35:51   
3jeMi
jutro ammm dan lejdis!

vidim, da ste en mičkan skrokane... user posted image user posted image user posted image ... user posted image ... no, pa saj ste vajene nočnih žurk, sicer v drugačnih oblikah, ampak vseeno...

tenx za pika poke... midva z malim sva prespala pokanje, mene je zbudil očka, ob 2h, ker sva Lovru morala dat antibiotik in ventolin... mali je pa drnjohal ko ta velik, ne bu ne mu... ko je ob 2.30 zaspal nazaj, se je prvič zbudil 15 do 7, z zabasanim noskom, samo se nisem dala, spucala nos, ga lepo prepričala, da je zunaj še nočka in da očka še spi, pa bi tudi jaz rada... in mali je lepo zaspal do 8.30... user posted image ... je pa že trmast na svoj hecen način, torej nam gre res na bolje, ama ama kar laufa, pije pa tudi k ta velk... se pa na mamino veliko veselje veliko crklja... hihi... a potem bo tako celo leto, al kako... saj veste kaj pravijo, kar počneš na novega leta dan, potem je tako celo leto... ampak, jaz itak vzamem samo ta dobre stvari user posted image

lepo počivajte... in če se vam da, uživajte ob glasbi dunajskih filharmonikov... Lovro je pred spanjem še malo odplesal, potem zaspal... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 1.1.2010 12:37:38 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
1.1.2010 12:36:57   
3jeMi
pa še eno vpr... a je zimska kje blizu?... sem zasledila, da so se danes ponoči na veliko dečki rojevali... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 12:55:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.1.2010 13:08:37   
nosečka maja
Dober dan ,  prvi novoletni dan.....

Naj bo novo leto
srečno in nadpovprečno.
Kanček igrivo,
predusem pa ljubeznivo,
polno radosti,
zdravja in miru.

To vam želi Maja z družino

Vsem bolančkom pa pošiljam koš poljubčkov in objemčkov ter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

SREČNO

Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.1.2010 15:13:48   
rovar_ka
Vse najlepše v letu 2010 babike user posted image

Drugače pa smo kar vredu praznovali, ati je sicer delal, midve s tamalo pa sva bili pri kolegici (njen mali in Tia hodita skupaj v vrtec). Tia se je izkazala kot pravi čagator, je še ob 1ih gledala ko sovauser posted image Tam pa ni in ni hotla zaspat, tak da sva šli malo po eni uri domov, kjer je kar padla v posteljo.

Lepo se imejte in polupčkajte svoje sončke!

(morem it, ker kuham sataraš - Umpa, nekaj za tebeuser posted image )

pa vsem bolnim en koš zdravja seveda!

bye bye

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
1.1.2010 16:42:00   
nanka
dan
silvestrovanje smo preživeli, bili smo doma pa nekaj žlahte z nami, Natka je vstrajala do 21.30 in v trenutku zaspala, Zoja je potegnila do 23 in potem padla dol. Smo pa bili po moje na prvi bojni črti, mater kako in koliko je pa letos pokalo pa že dolgo ne. Od 18 pa do 3 brez prestanka, bum bum, pa to ne petarde ampak bombe. Midva sva zaspala ob 2, zjutraj pa sta se punci izkazali in spali do 8.30, ne morem verjeti ampak izgleda da sta tudi naši dve ugotovili da je zjutraj lušno spati. Mtic je bil na vasi in je prišel domov ob 4, izgleda da je tudi sine na poti odraščanja.

Zdaj gremo pa malo v spodnje nadstropje pogledat žlahto.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 17:19:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
1.1.2010 19:25:06   
lex
SREČNEGA, ZDRAVEGA IN ČIMVEČ KINDERJAJČK (tiste, ki si to želite) - naj bo to leto polno iskric v očeh, polno smeha in predvsem čimveč otroškega žlobudranja!

Mi smo imeli včeri olege na obisku i so naši vstrajali uhhhhhh cajta. Vita je šla spat ob 23.30 pa ona bi še žurala, samo jo je grda mami nesla spat, ker ni mogla niti več gor gledat, Aleks in Alina pa sta šla spat okoli1h. S tem, da sta maliki spali popoldan ful pozno od 15 - 18 in sta zato tako dolgo zdržali, Aleks je pa danes not naredil ker je spal do 11h pa bi še spal, če ne bi prišla moja dva voščit novo leto. Drug teden se bomo cel teden sestavljali nazajuser posted image .

Pri nas je sicer pokala ampak se mi zdi, da je bilo lani veliko več kot letos. No tud mi smo kupili par raket v hoferju in jih spustili, s tem da smo imeli že prej 2 dni predpriprave in jih je pol že manjkalo.

no lepo se imejte in se tipkamo kaj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 19:39:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
1.1.2010 20:22:46   
metuljcek321
Good day, ladies!

It's 2010 - hip, hip, hurray ... kar ne morem verjet, ej. Se mi zdi, da ni dolg nazaj, k smo tkoooo čakali 2000.

Praznovanje je bilo silno simpatično, Anja in Rok sta se super razumela, žurirala, se igrala, tekmovala, kdo bo več pojedel in popil (brezalkoholnih pijač, da ne bo nesporazumovuser posted image ).

Naša madam se je odločila, da bo prvič bedela malce dlje - navsezadnje je pa le novo leto, a ne? No, pa je bila auf do 20.45, kar je absolutni rekord ... kar nisem mogla verjet svojim očem. Ampak sta se tko fino zaposlila s prijateljčkom, da nič čudnega, da nista mogla spat. Je pa štos ta, da se ji tudi danes NE spiuser posted image  Prejle ob sedmih je protestirala na veliko, sva še mal palamudrili, ob 19.20 je bila v posteljici, potem pa huronski user posted image , pa dudico metala ven in vpila: "Dudi, dudi, dudi, ......... (nadaljuj, kolikokrat se ti da in pomnoži z 10 - tolkrat je namreč ona to ponovila)" ... pridem, poberem, jo dam v ležeč položaj, jo pobožam, ji malo šepetam: "Spančkala, nina, nana" in podobne nežne fintice, a lady se ni dala motit. Zdajle je menda celo mrknila. Ojej, ojej, še točno 2 noči in 2 dneva časa imamo, da gremo nazaj na navadni, vsakodnevni ritem. I've got a feeling, da nam ne bo čist ratalouser posted image  user posted image

Midva z mojim sva uspela dočakat novo leto (beri: 00.00) - ej, prejšnji dve leti sva ga penzinostično predrnjohala - tako, da: "Bravo, midva." Še malo, pa bova šla lahko na kakšno ornk žurkouser posted image  user posted image  Je blo pa tko romantično in seksi, da se je skoraj ene par stvari vnelouser posted image  user posted image  Zdaj pa v tem stilu celo leto naprej, a ne?user posted image

Današnji dan je bil tradicionalno namenjen obisku naših sorodnikov na Dolenjskem. Anja je doživela ene miljavžnt jokajočih napadov - uboga naša pikica ... tko se po novem boji ljudi, da jo kar lomi. Potem sva šli k sestrični v sobo - mal stran od šundra, da se je pomirila. Ampak je blo pa ornk hudo. Na momente se mi je zdelo, da se ne bo nehala jokat. Grozen občutek, resnično grozen, vam povem. No, z le nekaj ljudmi okoli sebe je bilo mega fletno, ko pa smo prišli domov, se ji je pa odrolalo - tko se je krohotala, vriskala, čebljala, da se mi je kar srce trgalo od veselja ... res too bad, da nekaj te simpatičnosti, nagajivosti in razigranosti ni prihranila še za sorodnike. Well, there's always next timeuser posted image
Lubi je šel na morje - biznis kliče pridne fanteuser posted image , tko da sva home alone, pa je šla mami mal na netka. Sem mimogrede ugotovila, da ne morem dat gor slik na FB v album & sem rahlo jezna. Better luck next time. Sicer pa sedim tukaj in kar buhtim. Včeraj in danes je blo na meniju tolk dobrega, da je težko zapopast, da sem dejansko pojedla tolk stvari. Za piko na i sem imela pa potem še težave s ... no, kako naj to lepše napišem ... bom kar po domače: s kakanjem. Ni, pa ni šlo ven. Ti pacek, smotani. Sem misnla, da bom rodila, tolk se je blo treba namatrat, da je gospod Tvrdtko (in njegova kompanija) blagovoljila na prostost. Ajme, ej, menda ne bo zdaj celo leto to problem. To niso heci, punce, vam povem. Res neugodna rečuser posted image

Je pa moj pozabil mobija na sedežni v dnevni, tko da pojma nimam, kaj dogaja. Pride baje jutri, to je pa tud vse, kar vem - smrk, smrk. Očitno ga moram res VEDNO preden gre vprašat, če ima: kune, potni list IN mobitel. Ampak zjutraj sem bla še tko zalimana na povšter, da niti teoretično nisem mogla komunicirat, kaj šele praktično. Mal so se tud včerajšnji Bandidosi poznali, priznam.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2560
1.1.2010 20:25:23   
glugluglu
oj,
tudi pri nas smo bili bolj žurerski, Tian je šel spat ob 22.30, prej so se otroci skupaj igrali, plesali -žurali. Prav lepo so se imeli veliki in mali. Ta večji so šli spat pa takrat ko jaz (ob 4.30). user posted image . Tian je kar lepo spal, pokanje ga ni motilo, saj je takrat imel najbrž ravno tisti najbolj trden spanec, potem se je zbudil prvič ob 1.30, potem pa še enkrat vmes do 8.00. Tako, da je še kar šlo, sem itak že navajena na dosti hujše bedenje, kljub temu, da smo šli zjutrasj spatuser posted image . Ob 12.00 smo pa spet šli vsi nazaj počivat.
Smo bili že na kavici pri kolegih, sedaj se pa počasi v miru spat odpravljamo ko ponavadi, pa kakšen filmček,

Lepo se imejte, dobro preživite še ostale dni, pa zdravi bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 2561
1.1.2010 20:27:19   
metuljcek321
Kako so naši fantje na "L": Luka, Lovro in Lan?

Umpa, z največjim veseljem prebiram, da sta DOMA!!!!!! Yes!

Naj bo hitr boljš, pubeci. Nekaj sladkega, da se zdravje izboljša asap:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 20:29:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2563
1.1.2010 20:36:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Pa še ena fotka našega avstro-ogrskega princa

user posted image

Kaj zdaj za jutrašnji kuhanček - mi2 z Neboglasnico bova 100% na štantih. Metuljček, Glu, Majuška, Nanka, itd - pa ve?????

user posted image , pravi maneken je, ej. Je blo fino na Dunaju? Veliko turistov? Vreme pa sončno - wiiiiii, lucky you!

Za kuhančka pa pojma nimam, ker sploh nimam nobene info o tem, kdaj se vrne možek. Če bo prej doma, uletim, če ne, ga moram pa počakat - sicer mi bo podlegel od lakote, se mi zdi. Sporočim ju3.

Prešerc ob 19.00, al kako že?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2564
1.1.2010 20:40:44   
metuljcek321

Kaj zdaj za jutrašnji kuhanček - mi2 z Neboglasnico bova 100% na štantih. Metuljček, Glu, Majuška, Nanka, itd - pa ve?????

Kakšen je dress code?

Mislite, da bi vžgala taka oprava, kot si jo je za NY (New Year) omislila 40-letna (!) Jennifer Lopez: KLIKNI

Al bi ble bolj "in," če bi udarile "Rihanna variatno"?: KLIKNI

Povejte ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2565
1.1.2010 20:45:08   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ojoojoj..almera, ko si ti vstala sem jaz spat šla....mijaaaawwww

Jaz žal nimam prekonočnega babi servisa - zato grem pa prej spat, ker si ne predstavljam imet mačka čez dan in skrbet za Bora. Pa tudi trenutno imava samo družbo z majhnimi otroki, tako da nobenemu ni do nekega hudega žuranja

ad 1: Otrok tudi meni ne bi pazili za čez novo leto, pa tudi zaenkrat ne bi hotela, bojo sicer še prehitro zrasli ko bodo hoteli sami žurat. Smo bili pa vedno za novo leto dolgo pokonci in s takimi, ki so imeli majhne otroke, mačka pa v večini ni bilo.

ad 2: najbrž ne, takrat se bomo ravno vračali iz obiskov v LJ. domov in se mi potem ne bo dalo še enkrat nazaj v Lj. vozit.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 20:49:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:06:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2568
1.1.2010 21:08:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ko ste ravno pri dress code user posted image  kaj veste, kje za vraga naj dobim z Živo tople, prave, smučarske rokavice?????
gremo namreč čez 14 dni smučat in zna biti hladno, če bo vse normalno in rabimo take ornk rokavice, pa po naših trgovinah nisem nič pametnega našla.

Tian ima reusch kids, so prav fajn-super ampak se sploh ne spomnim kje sem jih kupila, ker sem jih kupila lansko leto ko sem jih slučajno nekje znižane videla in jih takoj brez premišljevanja vzela, ker sem vedla, da bi bil potem letos lahko problem. Mogoče v Baby centru, možno je še, da je bil Hervis.

Neposredna povezava do sporočila: 2569
1.1.2010 21:10:20   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ko ste ravno pri dress code user posted image  kaj veste, kje za vraga naj dobim z Živo tople, prave, smučarske rokavice?????
gremo namreč čez 14 dni smučat in zna biti hladno, če bo vse normalno in rabimo take ornk rokavice, pa po naših trgovinah nisem nič pametnega našla.

Tian ima reusch kids, so prav fajn-super ampak se sploh ne spomnim kje sem jih kupila, ker sem jih kupila lansko leto ko sem jih slučajno nekje znižane videla in jih takoj brez premišljevanja vzela, ker sem vedla, da bi bil potem letos lahko problem. Mogoče v Baby centru, možno je še, da je bil Hervis.

Zdaj sem se spomnila, takoj ko sem naredila potrdiuser posted image , v Alpini sem jih kupila, pri nas, ker prodajajo v tej trgovini tudi očala, rokavice, itd,... drugih firm

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:16:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:23:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:36:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:38:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:39:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!