Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testiranje na sestavine cepiva - pediatri... 8.11.2011 17:10:05
|
|
|
|
blackcoffee
|
to zanima tudi mene. nekje sem slišala, da teh testiranj sploh ne opravljajo, četudi so jih starši pripravljeni plačati sami - je to res? in nonses.. zakaj na zdravstvenem inšpektoratu dajejo takšne informacije, da je samoplačniško možno opraviti alergene teste na cepiva, v pediatrični kliniki pa to dejansko ni možno, ker te zavrnejo. če imam napačne informacije, me prosim popravite. v kolikor moje navedbe držijo, potem me sploh ne čudi, da na pediatrični kliniki ne želijo opravljati tovrstnih testiranj, saj bi testiranja pokazala dejansko sliko kaj cepiva sploh so.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 8.11.2011 17:17:09 >
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki10 stvari o materinstvu, ki vam jih nihče ...In kot vse novopečene mamice na svetu, ležim v postelji, telesne tekočine uhajajo iz vsepovsod, moje prsi eksponentno ra...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?