Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kdo, ja jst !!!
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:52:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne?
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:53:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne? seveda.
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:54:48
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne? seveda. Bravo čestitam
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:57:51
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... ne bi vedela
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 5.1.2010 10:58:43 >
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:00:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:02:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija zakva si zdej zbrisala, hugis? ej, stara... , kako si? kar tak...
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:05:30
|
|
|
|
oka
|
Kja je bilo brisano? Kaj, kaj, kaj?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:22:42
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija zakva si zdej zbrisala, hugis? ej, stara... , kako si? kar tak... če na grobo ocenim sem zelo dobro. Z malo up's and down's.... sem prišla malo reda narediti na rr..... čeprav se mi zdi, da škoda že nepopravljiva..... pa vi? po temu vidim , da si dobro . Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko Mi smo okej. Mislim, da je bil že čas za to .
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:28:12
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama po temu vidim , da si dobro . Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:36:39
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. Koja patetika.... koje pretiravanje....
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:37:41
|
|
|
|
ZARA
|
Sem bila pa že malo zaskrbljena, da mi bo dolgčas ne forumu.
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
in tako vsak dan znova rešuje(m)jo miškin zakon
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:59:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija brez sexa več k en teden + uporabnice k zagrabijo na provociranje k šiptar za špeh = zagotovljen kreg Ne nekaj si pa vseeno pozabila.
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala?
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:59
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sem bila pa že malo zaskrbljena, da mi bo dolgčas ne forumu. moja enačba za razbijanje dolgčasa na rr- brez sexa več k en teden + uporabnice k zagrabijo na provociranje k šiptar za špeh = zagotovljen kreg lukra , ti en teden ...pa kje je tvoj miškon
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:01:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop v bistvu ne spi z njim. Seveda spi z njim.
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 5.1.2010 12:07:37 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 12:01:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:02:07
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala? jeb.ala te stresna inkontinenca...meni je ušlo
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:02:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija o ne, ne... nisem. Vse ostalo je v zmernih dozah.... Že res, da so zmerne doze, ampak še vedno si pa pozabila bistveni člen, brez katerega do tvojega rezultata (beri: kRRega) ne more priti.
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:03:01
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko miš, kaj je ta križ...si naredila križ čez lukro
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala? jeb.ala te stresna inkontinenca...meni je ušlo keglove vaje baje pomagajo
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?