Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. To je res grozno, da nimaš dejansko baje kaj dosti narest oz. nič. Vsaj meni je tako rekla pediatrinja, ko mi je ta prvo zvijal zvečer od 20-23. Začel se je pri 1 mes in trajal do 3. Nisem nič jedla na konc, pa jo je še zmer zvijal. In je pediatrinja flegma rekla: ja no, pol je pa itak vseeno, če jeste vse
. Je mela čist prav. Tudi za kapljice ni bila. Pač, organizem se mora navadit in včasih mal traja. Ne vem kje sem brala enkrat (mislim, da je ena od naših pisala): pomagalo je, če je otroka med krčki golega privila na svojo golo kožo. Pa verjetno je dobro, da poskušaš čimdlje ohranit mirne živce, ker se to prenaša kot virus
. Zmajči, sej bo šlo. Ti si njena mami in jaz verjamem, da boš sama najbolj dobro naredila. Poslušaj sebe
. Če dojenček ne poje vsega (skoraj), se zmašijo mlečn vodi in nastanejo vozlički, ki se lahko vnamejo- prie do infekcije in moraš ob 38,5 temperaturi v P po antibiotik, ker gre za vnetje. Samo jst sem uspela kljub 39,5 brez antibiotikov dol spravt. Sej ne se v naprej sekirat. Sej to ne dobi vsaka. Kar uživite
greva popoldan malo na razprodaje, da si kake hlače kupim,ker v nosečniških pa več ne bi rada hodila, čeprav so mi kar pasale, pa še zdaj so mi jako fajne
: 32
no tudi mi imamo decembrčka, rojen 12.12.2009