Mož*
|
Lilipu, za hribe se lahko kdaj zmenimo Aromaja, tvoja Zala je, kot bi našega opisovala; obrne se za 360 stopinj, non stop se vrti; obrača, telovadi, bog ne daj, da se am zatakne, A si prestavljaš, kakšne potomce bi imela taka-dva? Nepoznana: si pa res prava umetnica. Jaz te žilice nimam, jo ima pa naša Zala. Imam celo stanovanje polno kipcev, sličic, ... Dolenjka: penzionista definitivno zaposli. Kar urnik mu sestavi: ti povem, so moški tako trdovratni Pa v SN se obvezno dobimo, ker več sem doma, več je dela Če grem ven, ga vsaj ne vidim... Tulpek: pa je prebavca o.k. Sicer pa sem pravkar z enournega kroženja okoli ZD, sem morala malega ven odpeljat, da je zaspal in nehal renčat, tristo kosmatih. Zdajle SPI zunaj na balkonu Vmes me je klicala smučarka,. da je po prvem teku 3. in naj držim pesti. Zdaj imam pa ful tremo (verjetno večjo kot ona). Pa nahrbtnik sem prevzela z vsemi pripomočki vred. Komaj čakam, da ga uporabim.